Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИНЪТ НА ЯНА МАРИНОВА СТАНА ПО-ВИСОК ОТ НЕЯ

СИНЪТ НА ЯНА МАРИНОВА СТАНА ПО-ВИСОК ОТ НЕЯ

яна маринова син

Навярно всеки родител ще потвърди, че един от най-болезнените мигове в живота е този, когато децата му напуснат дома, поемайки по своя път. А в случай, че търсенето на по-големи възможности за реализация ги отведе далеч, тогава огорчението е дори още по-голямо. Със сигурност това би потвърдила и прекрасната Яна Маринова, чийто син Никола още преди години напусна пределите на страната ни.

Още от ранна тийнейджърска възраст момчето се премести в Германия, където сега следва своето висше образование. Разбира се, при всяка възможност то се връща обратно в България, за да се види със своята майка. Точно както наскоро направи, носейки на звездата от филма „Привличане“ безгранична радост, струяща от общите им снимки, които тя сподели в социалните мрежи.

На един от кадрите очарователната актриса прегръща силно младия мъж – така, сякаш не желае да го пусне от обятията си, разделяйки се с щастието, дошло с появата му. Със сигурност в този момент брюнетката, която скоро ще се завърне на големия екран с лентата „Игра на доверие“, си е припомнила смисъла на думите „да държиш целия свят в ръцете си“.

„Да, много ми липсва, особено като учи от 14-годишен в Германия и то съвсем сам, но затова пък все се напъвам, да дам своя скромен принос в нормализирането ни тук. За да не трябва един ден да ходят децата ни в чужбина и да си дават там добрия ген. Е, и за да ми е хубаво и на мен, без обкръжението на простаци, което ни е заляло, отбелязва Дир.бг.

СИНЪТ НА ЯНА МАРИНОВА ПОРАСНА, СТАНА СЪРФИСТ

И с наша вина, разбира се, но и с влияние от силните на деня, да се затъпяваме с ниско ниво забавления от отминаващия мутро-барок“, пише тя към публикацията, събрала хиляди харесвания и множество коментари.

Повечето от последователите ѝ в платформата побързаха да напишат колко хубави са заедно, а също така да отправят своите най-добри пожелания към Никола, но един от почитателите на Маринова реши да коментира ситуацията у нас, която тя описва в поста си.

„Тя е като кубчето на Рубик. Толкова те вбесява като не можеш да го наредиш, че ти се иска да го фраснеш в пода и да го разбиеш или направо да го метнеш през прозореца. Но не го правиш. Не можеш да го направиш. Задължен си да продължиш да си играеш с него, докато разбереш как по дяволите се нарежда“, гласят думите му, на които Яна отговори с „Велико“ и аплодиращи емотикони.

Top