Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИНЪТ НА ЯНА МАРИНОВА ПОРАСНА, СТАНА СЪРФИСТ

СИНЪТ НА ЯНА МАРИНОВА ПОРАСНА, СТАНА СЪРФИСТ

яна маринова yana marinova

Яна Маринова не е от актрисите, които постоянно споделят семейни моменти в социалните мрежи и не говори много често за семейството си, но когато го направи определено привлича вниманието на медиите.

Съвсем скоро тя показа на последователите си в Инстаграм снимка на своето пораснало момче – 18-годишният Никола.

Маринова сподели кадър на атлетичното си момче и добави този коментар: „Между изпитите и университета, естествено на сърф. Егати колко е яко синът ти да е пораснал и да го чувстваш като приятел.“, пише звездата от „Диви и щастливи“.

В коментарите към снимката фенове на Яна пишат, че че Никола е одрал кожата на именитата си майка си. Вероятно не знаете, но Никола живее и учи от години в Германия, но посещава майка си редовно през ваканциите си в родината, предава каналът Social Virals. Актрисата много пъти е споделяла, че се гордее с него и с всичко, което той постига, както и той с нея.

ЯНА МАРИНОВА СКОЧИ НА ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ

Маринова иначе не е типичната майка и определено не изглежда като такава, макар да полага сериозни грижи, за да възпита детето си. Като всяка друга жена, така и Яна се грижи за себе си и избира здравословния начин на живот. Нещо, което и Никола е наследил от нея и може да се радва, че има толкова красива майка, която изглежда прекрасно.

В Инстаграм красавицата сподели и своя снимка без грим, към която е написала: „Колко е трудно да си себе си, особено, ако нямаш примери около теб, на които да се възхищаваш. За щастие от дете ги намирах в книгите и филмите. И в крайна сметка се оказах, и заобиколена от такива“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Яна Маринова (@yanamarinovaofficial)

Top