Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СИНЪТ НА ЙОРДАН ДИНЕВ СТАНА ММА БОЕЦ

СИНЪТ НА ЙОРДАН ДИНЕВ СТАНА ММА БОЕЦ

йордан динев yordan dinev (1)

Средният син на олигарха Йордан Динев – Митко, стана ММА борец и дори наскоро се окичи с медал от международен турнир в „Амфитеатър Арена“ край луксозното пристанище „Марина Диневи“ в Свети Влас. Курортът всяко лято приема една от най-популярната у нас и на Балкание бойна организация. Момчето отдавна се занимава със спорт, иначе е завършило елитен пансион в Австрия.

Майка му Зорница Петкова подкрепя сина си, но иска той да се реализира в друга област и да зареже бойните занимания. „Много трудна победа! Но моето момче е шампион! Митко, моля те това да е краят, ти имаш друг път, момчето ми“, написа развълнуваната майка след турнира.

Зорница има още две момчета от Йордан Динев – Иван и Георги. Тя е разделена с милионера от 15 години, но заедно полагат грижи за трите си момчета. Тя се влюбва в бившия си мъж още на 18 и на следващата година ражда първото им дете Иван, малко след като завършва Руската гимназия в Бургас.

ДИНКО ДИНЕВ ОТМЕНИ СВАТБАТА НА СИНА СИ

„В сърцето ми завинаги той ще си остане мъжът, когото най-силно съм обичала, този, с когото съм искала да остарея. Мъжът, на когото исках да сбъдна мечтата – от една жена да има пет деца. Но той има трима сина. И след като Господ ни дари да се докоснем до това щастие – ние имаме дълга да ги предпазваме. Дали заедно, един до друг или поотделно, от разстояние, ние трябва силно да им показваме какво е майчина подкрепа и бащино рамо. Да им бъдем приятели, да им прощаваме и да им предадем знания и мъдростта си. Казват, че преди душата да слезе на земята, за да отработи уроците си и да си спомни защо сме тук на земята, душата сама избирала народността и родителите си. За мен, предполагам и за Йордан Динев, най-голямото богатство са момчетата ни – три за щастие“, споделя Зорница, която се занимава с психология, пише „Галерия“.

Има и свой вълшебен дом на здравето в Несебър, където се продават ароматни свещи, ръчно изработени бижута и рисувани мандали.

Там всяка неделя се провеждат и различни духовни беседи. Преди Зорница изработваше ръчно плетени меки одеяла, които и сега прави по поръчка, когато има време. Още докато беше с олигарха Йордан Динев, тя блестеше по светските събития с маркови рокли, декорирани с нейни модели и украса от камъни. Но най-голямата й страст е психологията, която й помага първо да опознае себе си, а след това да помага на другите.

Top
>