Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СКАНДАЛ ЗА 500 000 ЕВРО РАЗДЕЛИЛ ГРИШО С МАДАЛИНА

СКАНДАЛ ЗА 500 000 ЕВРО РАЗДЕЛИЛ ГРИШО С МАДАЛИНА

гришо григор димитров grisho grigor dimitrov

Скандал за половин милион евро е причина за раздялата между българската тенис звезда Григор Димитров и румънската бръмчалка Мадалина Геня. Знойната влашка манекенка поискала парите от хасковския си любовник, за да ги инвестират заедно в бизнес с мода. След като Гришо отказал под давление на родителите си, между двамата се разразил лют скандал, приключил в крайна сметка с раздяла на звездната двойка.

Разрушаването на любовната връзка стана публично, след като и двамата изтриха от социалните мрежи съвместните си снимки. А само преди месец влюбената двойка беше голямата атракция на кинофестивала във Венеция.

Гришо и три години по-голямата от него Мадалина пристигнаха с гондола в „Палатът на киното“ ис е целуваха и прегръщаха пред всички по улиците с прочути канали.

ГРИГОР И МАДАЛИНА СЕ РАЗДЕЛИХА

Близки до семейството твърдят от Хасково твърдят, че румънката се опитала да изцица солидната сума пари от Гришо, с които да развиват моден бизнес. Само че хасковлията този път се допитал до родителите си – майка му Мария и най-вече таткото Димитър Господинов. Бащата е известен като спестовник, който никога няма да си пръска парите по жени с леко поведение и спазва строги семейни канони, пише „Уикенд“.

А благочестивата мама Гришовица поначало имала Мадалина за златотърсачка, хвърлила око на семейното им богатство. Факт е, че двете жени дори не са се виждали на живо и съскали една срещу друга. Когато Мария отиде в Ню Йорк с Григор за турнира „Ю Ес Опън“, смуглата мъжемелачка от румънското градче Слатина си плю на петите и не посмя да се срещне с майката на любимия. Сега Гришо се вслушал в съветите на родителите си, отказал парите на румънката и оттам избухнал скандалът.

МАДАЛИНА НА ГРИШО СЕ ПРЕБИ КАТО КУЧЕ

„Веднъж Гришо да мисли с горната си глава, а не с долната“, анализират ситуацията роднините в Хасковско.

След раздялата майка му била много доволна, че синът й се отървал от влашката злина. Тя и приятелките й в Хасковско са на мнение, че Гришо трябва да се задоми със скромно, красиво, възпитано и богато момиче като например бившата му изгора Мария Шарапова. С рускинята Гришо скъса, когато се хвана с хавайската фурия Никол Шерцингер, определяна преди време от майка му като „абсолютна простакеса“.

Знойната румънка Мадалина с напращелите цици и бедра се чекне по най-различни реклами, предимно само по бельо. Вече имала идея да почне собствена линия с еротични гащички и сутиени, но й трябвал чичко-паричко. При последния си гастрол в Рим румънката дори се снима пред огромен билборд с нейното тяло, а британският вестник „Сън“ предположи, че мъжът до нея е Григор. Оказа се, че това е брат й Алин. По това време българинът беше на участие в турнира в Шанхай.

В деня, в който се разбра за раздялата им, наш Гришо игра като развързан жребец и пожъна бляскава победа на световния №2 Карлос Алкарас.

 

Top
>