Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > „СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ“ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

„СЛАДКО ОТМЪЩЕНИЕ“ СЕ ЗАВРЪЩА НА ЕКРАН

сладко-отмъщение-влади-априлов

20 години след премиерата си в тв ефира “Сладко отмъщение” се връща на малкия екран. Забавното предаване, в което известни българи са снимани със скрита камера, този път ще се излъчва по Нова тв от 5 март.

Продуцентът му Магърдич Халваджиян отказва подробности, тъй като някои от снимките не са свършили, а участниците в отделните епизоди все още не знаят, че са станали герои в предаването. Но вече вървят реклами за старта му по телевизията.

“Сладко отмъщение” започва да се излъчва в ефира на Би Ти Ви през 2000 г. Към него Халваджиян има голям сантимент, тъй като това е първото му предаване за национална телевизия. Водещ на забавното шоу от старта му е Влади Априлов. След него на мястото му застават Жоро Пентаграма и Влади Въргала. Сега пак Априлов ще е лице на “Сладко отмъщение”.

„Шоуто, което се превърна в институция и в … кошмар за българските звезди. Никой не е в безопасност освен зрителите, които ще се забавляват пред екраните, гледайки изпитанията, на които са подложени популярните личности“, бе рекламата на предаването преди години.

Top
>