Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЛАВЕНА ВЪТОВА ЗАРЯЗА ОБВИНЕНИЯ В ТЕЖКИ ИЗМАМИ ЮЛИЯН ЦОЛОВ

СЛАВЕНА ВЪТОВА ЗАРЯЗА ОБВИНЕНИЯ В ТЕЖКИ ИЗМАМИ ЮЛИЯН ЦОЛОВ

славена вътова цолов

Славена Вътова е напуснала мъжа си Юлиян Цолов броени дни след като стана ясно, че той е с повдигнато обвинение от прокуратурата за измама в особено големи размери, научи „Уикенд”. Манекенката и участничка в редица тв предавания се е изнесла от общия дом на семейството на столичната улица „Оборище” заедно с децата.

Според наши източници, Вътова е настанена в апартамент под наем от мъжа, с който отдавна поддържа интимни отношения – приближения до президента Румен Радев политолог Слави Василев.

Тя била бясна на съпруга си, че се е докарал до това незавидно положение и дори рискува да влезе в затвора, ако бъде осъден. Цолов, известен още като „българския Вълк от Уолстрийт” е обвинен, че е завлякъл 11 фирми и граждани с общо 840 000 лева. Той е на свобода срещу подписка, но му е забранено да напуска България.

УВИСНА СИЛИКОНЪТ НА СЛАВЕНА ВЪТОВА

Оказа се, че въпреки измамата, Юлиан е затънал в редица борчове. Той не е обслужвал лизинга на „Мерцедес”-а, който шофира съпругата му Славена Вътова, и вече дължи 4 вноски за колата.

Най-вероятно до дни автомобила ще бъде прибран. Единственото жилище, което фамилията притежаваше – апартамента на „Оборище”, подарен от майката на Цолов, пък е с 2 ипотеки към ДСК за 940 000 лева. Към имота има наложен и запор за дълг в размер на 120 000 лева.

СЛАВЕНА ВЪТОВА ПАК СЕ РАЗДЕЛИ С МЪЖА СИ, ИЗНЕСЕ СЕ С ДЕЦАТА

„Юлиан здравата е закъсал с парите. Взима заеми от приятели, теглил е дори 4 бързи кредита на обща стойност около 40 000 лева, но пак не може да стъпи на краката си”, жалят го негови приятели.

Те обвиняват за нерадостната му съдба Славена Вътова, която непрекъснато му натяквала, че иска да води луксозен начин на живот и го подтиквала да влиза в какви ли не гешефти, за да има пари. Първата работа на хитрушата, щом прокуратурата подпукала мъжа й, била да се изнесе от дома му.

Top