Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЛАВИ ЗАРЯЗАН И ОТ НОВО ПРОТЕЖЕ

СЛАВИ ЗАРЯЗАН И ОТ НОВО ПРОТЕЖЕ

slavi

Тийнейджърката Даниела Пирянкова стана част от музикалния гигант на Митко Пайнера преди броени дни и ще търси успехи в самостоятелна кариера. Така тя ще последва съдбата на Крисия, с която бяха колежки в шоуто на Дългия, но и двете не продължиха работа с него.

Даниела беше една от трите сценични партньорки на малчугана Г-н Андреев, с когото имаха рубрика в предаването – „Запознай се с малките“. Първоначално бяха Крисия и Тереза Тодорова, но втората реши да напусне и беше направен кастинг за ново момиче. Пирянкова, която е родом от Хисаря, спечели сърцата на публиката и „Ку-ку бенд“ и беше единодушно избрана за победител в препитването. Момичето може да се похвали с уникален глас, който може да й донесе световна слава.

Нейната телевизионна слава продължи няколко месеца, а след това по неизвестни причини Слави спря да дава ефир на малките си протежета. Това доведе до напускането на Крисия, а впоследствие Г-н Андреев и Даниела също останаха без ангажименти, пише „България днес“.

„Вече официално съм част от „Пайнер“, призна 13-годишната Пирянкова. Младата изпълнителка не разкри дали ще започне чалга кариера, или ще продължи с поп музиката, където й е силата, а и с този стил придоби популярност. Оказа се, че тя има хиляди фенове, които я подкрепят за професионалната стъпка, която предприема.

Преди години Митко Пайнера събираше даровити деца в музикалната си компания, но с времето сякаш тази практика затихна. Сега вероятно отново иска да възроди добрата практика – да взема певиците още като млади и да ги шлифова като музикални таланти.

Колежката на Даниела – Крисия, прекрати отношенията си с Трифонов, след като месеци наред нямаше никакви ангажименти. След като стана свободен изпълнител, тя започна да записва авторски парчета, направи си и собствен музикален канал в най-големия в света сайт за видеообмен Ютуб. Очаква се в близките седмици Крисия да пусне новата си песен с клип, за което тя намекна, че е изключително различно.

И Крисия, и Даниела са много активни в социалните мрежи, като постоянно пускат снимки и непрофесионални клипчета с изпълненията си. Бърза справка показва, че връстниците им ги засипват само с положителни коментари.

На фона на напускането на протежетата си в момента Слави Трифонов провежда нов кастинг за талантливи деца, които да станат част от шоуто му.

Top
>