Вие сте тук
Начало > Музика > СЛЕД МНОГОТО ЛЮСПЕНЕ „ПАЙНЕР“ ПРИБРА ГРЪЦКИ ПЕВЕЦ

СЛЕД МНОГОТО ЛЮСПЕНЕ „ПАЙНЕР“ ПРИБРА ГРЪЦКИ ПЕВЕЦ

митко-пайнера-йоргус-ясемис

“Пайнер“ и гръцката звезда Йоргос Ясемис продължават своето съвместно сътрудничество. Новината съобщи първо изпълнителят като публикува снимка инж. Митко Димитров, а под фотоса написа: “Нов договор, нови идеи, нови успехи. Очаквайте скоро…“

От тези думи стана ясно, че изпълнителят има намерение по-често да гостува в България за клубни концерти и срещи с публиката.

Първата поява на българска сцена за Йоргос Ясемис бе на концерта в зала 1 на НДК през февруари 2014 година по време на Годишните музикални награди на телевизия “Планета“, където пя заедно с Цветелина Янева и Константин. Но истински бум, както у нас, така и в Гърция, предизвика дуета му с Анелия “Ksafnika/ Изведнъж“, превърнал се в един от големите хитове на 2014 г.

С днешна дата по всичко личи, че гръцкият певец отново ще заложи на любовта на българската публика. Още този петък той ще е гост в популярен нощен клуб, в Студентски град – София.

“Радвам се, че ще работим в по-тясно сътрудничество с “Пайнер“. Знам, че заедно ще направим много красиви песни. Сега подготвяме един дует, а след това и самостоятелна песен. Обичам България и публиката тук. Винаги идвам с удоволствие“, сподели Йоргос Ясемис.

Secret.bg припомня, че в последните години редица популярни имена напуснаха димитровградската музикална империя.

Top
>