Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЛЕД „СЪРВАЙВЪР“: САМИ ЗАВЕДЕ МИЛА НА БАЛИ

СЛЕД „СЪРВАЙВЪР“: САМИ ЗАВЕДЕ МИЛА НА БАЛИ

sami сами хоссни hosni

Остават броени дни до пролетта, а след това до лятото е лесно. Въпреки това обаче някои родни инфлуенсъри нямат намерение да чакат българските жеги и ги потърсиха на хиляди километри от родината – в Бали. Става въпрос за Сами Хоссни и приятелката му Мила, която е част от Survivor.

САМИ ХОССНИ ЗАПОЗНА ГАДЖЕТО С РОДАТА В ЕГИПЕТ

Двамата са на дълга, наистина дълга почивка на екзотичния остров, като всеки ден дълго и напоително обясняват на своите последователи къде са, колко време ще останат и как са организирали почивката си.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

Инфлуенсърската двойка пуска толкова много сторита, че чак ни е трудно да си представим как е възможно човек да се наслади на почивката си, докато е постоянно с телефон в ръка.

Сами и Мила са решили да останат на острова над 20 дни, като през 5-7 дни сменят местата, на които са, отбелязва vbox7. Въпреки че градусите там са високи, а кулинарните изкушения – без край, двамата не просто продължават да поддържат форма, а от последните им сторита се вижда, че дори са тренирали в ММА зала с местните.

ГАДЖЕТО НА САМИ ПРИПАДНА В „СЪРВАЙВЪР“

Както написахме и по-горе, и двамата пуснаха на няколко пъти възможност последователите им да им задават въпроси, а сред тези към Мила беше как се е справяла с „онези“ женски дни по време на участието си в Survivor. Ами… истината, оказва се, е, че не им се е налагало да се справят, тъй като цикъл просто не идвал заради стреса.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Sami Hossny (@samihossny)

Top
>