Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СОФИ КАНИ 200 ГОСТИ НА СВАТБАТА НА ЛОРЕНЦО

СОФИ КАНИ 200 ГОСТИ НА СВАТБАТА НА ЛОРЕНЦО

софи маринова лоренцо sofi marinova lorenco

40 дни след загубата на баща си, Софи Маринова ще възстанови участията си, с което зарадва всичките си почитатели. Поменът е на 19 октомври и веднага на другия ден Маринова има изява в Сливен. А оттам насетне програмата е запълнена до краен предел.

Софи в момента е сред най-търсените изпълнителки и почти всеки ден до края на месеца, както и следващия, има по едно участие, а в някои от дните и по две. Тя има изява и ден преди сватбата на сина си Лоренцо. На 25 ноември ромската перла ще пее в Сандански, а оттам веднага ще пътува за Правец защото на следващия ден е дългоочакваното събитие, в което наследникът й ще мине под венчило с годеницата си Мария Лалова.

Всичко за сватбата вече е уредено. Събитието ще се състои в тузарския комплекс „Хаят“, познат повече като „РИУ Правец“. Почти целият хотел, който се намира до красиво езеро, е резервиран за сватбата на Лоренцо. Булката пък отдавна е избрала роклята, с която ще каже „да“ на единствения наследник на Софка, а тя ще е пищна като на принцеса. Предвижда се в по- късните часове да облече и втори тоалет, който ще бъде много секси и ще покаже красивите извивки на младата дама. Лоренцо се очаква да облече бял костюм с цветна папийонка.

СОФКА ГЛЕЗИ ЛОРЕНЦО И ЖЕНА МУ

Сватбата се очаква да бъде събитието на годината.

Стана ясно, че тържеството ще бъде много изискано, а с неговата подготовка се е заела светската дама Дони Василева, която е известна и като „Мисис Баба – Вселена 2016“. За „Галерия“ тя сподели, че тържеството ще бъде страхотно, но подробности за него е още рано да издаде, защото все пак трябва да има и изненади. Софка вече е платила капаро в ресторанта, където ще бъде големият купон, на който ще присъстват 200 души.

Плеядата от звезди пък, които ще се грижат за доброто настроение на ромската фамилия, е дала положителен отговор на поканата. На сватбата ще дойдат всички приятели на Софи Маринова от развлекателната индустрия. В сватбената зала редом до нея ще седнат Преслава, Коцето, Устата, музиканти от „Ку-Ку бенд“, чака се и Азис… и с всички тях тя ще извиси глас. Покана е изпратена и до Слави Трифоновно още не е ясно дали той ще присъства.

КРАЙ НА ДРАМАТА! СОФИ ВСЕ ПАК ЩЕ ДАДЕ ЛОРЕНЦО, ЩЕ ИМА СВАТБА

Софка ще спази по някакъв свой начин и ромската традиция „три дни яли, пили и се веселили“, но това по-скоро важи за родата й в Етрополе, откъдето е и булката Мария. Всъщност тя е комшийка на семейството в китното градче. Изпълни¬телката на „Стари рани“ държи много на красотата на залата и подредбата на масите, за което се знае, че Дони Василева е голям майстор и тя със сигурност ще предизвика възхищението на гостите, които се очаква да са повече от 200 души.

Цветя, сред които рози и орхидеи ще има навсякъде, както и ръчно избродирани салфетки. Тази година ангелогласната певица изкара страхотно лято, но в началото на септември сърцето й потъна в скръб след смъртта на нейния баща. А няма и месец по-рано той и майка й гостуваха на Софи в Слънчев бряг, където бе отседнала в луксозен хотел, докато всяка вечер пееше по заведения и клубове на Черноморието.

Top