Вие сте тук
Начало > Издънки > СОФКА ИЗТРЕЩЯ, ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА С ЦЪРКОВНО РАСО

СОФКА ИЗТРЕЩЯ, ИЗЛЕЗЕ НА СЦЕНАТА С ЦЪРКОВНО РАСО

софи маринова sofi marinova

Защо Софи Маринова е с владишка риза? Това се запитаха присъстващите в пловдивска дискотека, които бяха на последното участие на ромската перла. Изпълнителката на „Едерлези“ излезе на сцената на клуба облечена в бяла роба, досущ като на митрополит.

„Май се е взела много насериозно“, коментираха присъстващите, но всъщност Софка не е откраднала одеждата от някой поп, а си я е купила от битака. Бялото расо е реплика на бранда „Луи Вютон“ и ромската перла се е сдобила с него срещу 100 лева.

СОФИ СЕ ЯДОСА: ПИСНА МИ ДА НИ РАЗДЕЛЯТ С ГРИНГО

Любимата на Гринго смятала, че е много модерна и заради това избрала да я появи така пред феновете си, които избухнаха в смях, защото наметалото е досущ като владишка роба, която висшите духовници носят под златно-сребърната си мантия.

В същия ден синът на Маринова – Лоренцо отпразнува рождения си ден с пищно парти в актуалния клуб под тепетата. Младежът бе събрал много приятели, които празнуваха с чаша в ръка, като се надяваме се после да не са седнали да шофират автомобил. В заведението цяла вечер звучаха песните на неговата майка, която не пропусна да поздрави сина си по повод празника му, пише Лупа.

Софи изпя песента „Нежна е нощта”, като сподели с присъстващите в клуба, че това е била песента, на която е разбрала, че е бременна с Лоренцо.

СОФИ ЗАТРУПА РОДИТЕЛИТЕ СИ СЪС ЗЛАТО

„Да си жив и здрав, много те обичам, ти си ми животът. Каквото ти е на сърце, това да ти е и на ръце. Ти си моята рожба, моят принц, моят Лоренцо“, допълни изпълнителката пред десетките дошли да се забавляват, след което партито продължи и етрополската легенда обиколи клуба с расото, като само дето не мироса присъстващите.

Top