Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ПОРЕДЕН СКАНДАЛ: СОФКА ВАДИ ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД СРЕЩУ ГРИНГО?

ПОРЕДЕН СКАНДАЛ: СОФКА ВАДИ ОГРАНИЧИТЕЛНА ЗАПОВЕД СРЕЩУ ГРИНГО?

софи-маринова-гринго

Няма никакво съмнение, че отношенията на Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са повече от сложни. Всъщност, с течение на времето връзката им все повече заприлича на драматична сага, изпълнена с множество обрати, а поредният настъпи едва преди няколко часа.

Поп фолк певицата е забелязана в Осмо районно управление в София, където е разговаряла с един от дежурните полицаи, пише life.dir.bg. Причината за нейното посещение най-вероятно е желанието да си извади ограничителна заповед, тъй като служителят на реда е бил чут да ѝ обяснява, че по-късно въпросната личност, от която очевидно се притеснява изпълнителката на „Онзи фатален ден“, повече няма да има правото да я приближи.

СОФИ ОТНОВО БУТА ГРИНГО

Свидетели на случката казват, че не са чули името на Гринго да се споменава, но предвид бурната им съвместна история, вероятно той е човекът, заради когото Маринова е решила да потърси помощ от властите. Това обаче все още не е официално потвърдено.

Софи и Тодор сключиха брак в началото на 2019 г. и едва пет месеца по-късно се разделиха. През юни м.г. тя подаде документи за развод в съда в Етрополе, а искането бе по член 50 от Семейния кодекс – по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите. Тогава редица медии писаха, че причината за края на съвместния им живот са честите гневни изблици на съпруга ѝ, които неведнъж са стигнали до физическо насилие. Факт обаче е, че по-рано Софи се появи сама на тържеството по случай 35-ия рождения ден на своята колежка и близка приятелка Преслава, при това с гипс на лявата си ръка, който се опита да прикрие.

Но в средата на август м.г., 2 месеца след развода, брюнетката намери начин да прости на любимия си, давайки му втори шанс.

„Всяко семейство се кара, явно и ние сме били в такъв по-изнервен период. Заедно сме, обичаме се“, написа тогава във Фейсбук страницата си бившата участничка в предаването „Като две капки вода“, с което официално потвърди, че двамата са преоткрили щастието.Публикацията ѝ дори бе придружена от две снимки, на които с Гринго се наслаждават на времето заедно в ресторант, намиращ се в Бачково. Дали обаче сега ситуацията отново се е променила и ще посрещнат ли взаимоотношенията им своя пореден край, предстои да разберем.

Top
>