Вие сте тук
Начало > Спорт > БЪЛГАРКА ЗАРЯЗА БРАЗИЛСКА ЗВЕЗДА НА ЦСКА

БЪЛГАРКА ЗАРЯЗА БРАЗИЛСКА ЗВЕЗДА НА ЦСКА

мауридес цска красимира михайлова

Българската красавица Красимира Михайлова заряза бившия нападател на ЦСКА Мауридес. Двамата изкараха заедно около година и половина, като се харесаха по време на престоя на бразилеца на „Армията“.

Красимира и Мауридес са сложили край на романса си през последните седмици. Футболистът изкара по-малко от една година в Борисовата градина, но времето бе достатъчно да забие пищната нашенка. Първоначално нападателят дойде в София заедно със съпругата си Габи и малкото им дете. Но бразилката не можа да се адаптира към живота в България и няколко месеца по-късно отпраши към Рио де Жанейро.

Някъде по това време Мауридес среща Краси и между двамата пламва бурна любов. Преди това нападателят често споменава съпругата си и по нищо не личи, че между двамата се задава раздяла. По-рано Габи оказва огромна подкрепа на футболиста, когато той претърпява тежка контузия

ЗВЕЗДА НА ЦСКА ЗАРЯЗА СИЛИКОНКАТА СИ

„Тези 13 месеца бяха най-тежките в кариерата ми – разказа Мауридес като футболист на ЦСКА. – Бях готов да захвърля всичко. Ако не беше жена ми, сега нямаше да съм футболист. Плачех като малко дете по цял ден. Затова всеки ден й благодаря за силата, която ми даде, за помощта и подкрепата да се върна на терена. Някои от самите доктори казваха, че не вярват да мога да се върна на терена. Но заедно с нея успяхме да им докажем, че няма по-голяма сила от любовта, и се върнах в игра.“

Постепенно тази голяма любов между двамата охладнява, а нападателят все повече се сближава с Красимира. В началото на 2019 г. Мауридес е продаден на китайския клуб „Чангчун“ и ЦСКА прибира около 2 млн. евро от трансфера. Преди това изявите на бразилеца на „Армията“ са противоречиви и повечето фенове на „червените“ остават доволни от сделката. Малко след трансфера си в най-многолюдната страна футболистът се прибра в България и отведе Красимира при себе си, пише България днес.

ЗВЕЗДА НА ЦСКА-СОФИЯ ЗАБИ ЧАЛГА ПЕВИЦА

Двамата заживяха заедно в Азия и по всичко личеше, че връзката им е стабилна. По-късно Красимира последва Мауридес и в Южна Корея, където голмайсторът игра като преотстъпен. През последните месеци кариерата на нападателя сериозно зацикли и в момента той е без клуб. Мауридес се забавлява с приятели и основно се изявява в социалните мрежи, но вече без българката Краси. Защо двамата са се разделили, не е ясно.

Тя си е събрала багажа и се е изнесла от дома на футболиста. От своя страна Мауридес постепенно започва да затопля отношенията със своята бивша съпруга Габриела. Тяхното дете наскоро навърши 5 години и нападателят поема своята отговорност по отглеждането му. От своя страна Габи няма друг мъж до себе си след раздялата и се е отдала на грижите за детето в Бразилия. Все пак пищната бразилка периодично напомня за себе си с провокативни кадри в социалните мрежи, на които позира в оскъдно облекло и пъчи загорели форми.

Top
>