Вие сте тук
Начало > Спорт > DAILY MAIL: БЪЛГАРИН Е НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ ДВОЙНИК НА РОНАЛДО

DAILY MAIL: БЪЛГАРИН Е НАЙ-ИЗВЕСТНИЯТ ДВОЙНИК НА РОНАЛДО

кристиано-роналдо

Ексфутболистът Дани Златков не може да избяга от образа си на двойник на един от най-известните спортисти в света. Класация, направена от онлайн изданието на „Дейли мейл“, класира благоевградчанина на челните позиции за най-добри двойници.

„Хората ме познават като българския Кристиано Роналдо, без да знаят истинското ми име. Това е причината да съм толкова популярен в родината“, коментира Златков, цитиран от престижното издание.

Името на настоящия ММА боец е наредено до световноизвестните двойници на Даниел Крейг, Ед Шийрън, Марая Кери, Риана и други. Всеки един от двойниците на известни личности споделя, че често му се е случвало да бъде сбъркан със звездата, на която прилича. В тази връзка двойникът на Колин Фарел, който живее в Лондон, често се сблъсква с непознати, които го спират за автографи. Джеймс Мартин казва пред „Дейли Мейл“: „Повечето мислят, че съм Колин Фарел и не ми вярват, когато казвам, че не съм.“  даниел-златков-daniel-zlatkov

Риж и очилат германец, който е като близнак на Ед Шийран, разказва, че понякога иска да се скрие, пише България днес.

„Дори не мога да пазарувам на спокойствие“, разказва двойникът на един от най-популярните в момента британски изпълнители.

Дани Златков поне няма тези проблеми. 32-годишният спортист от Югозападна България няма от кой да бъде сбъркан, тъй като е известен като Пернишкия Роналдо. След участието си във „ВИП брадър“ Дани стана още по-разпознаваем.

Top
>