Вие сте тук
Начало > Спорт > ГОДЕНИЦА ОСТАВИ ЗВЕЗДА НА „ЛЕВСКИ“

ГОДЕНИЦА ОСТАВИ ЗВЕЗДА НА „ЛЕВСКИ“

левски симеон славчев

Звездата на „Левски“ Симеон Славчев има още един повод да не запомни с добро 2020 година. Не само в професионален план, но и в личен.

Футболистът се е разделил с годеницата си Сара Маринова, научи „България Днес“. Каква е причината за края на отношенията им не е ясно, но във футболните среди се шушука, че инициатор не е бил Симеон. Слухове носят и за негова изневяра, но няма потвърждение за това. Знае се само, че със Сара вече не живеят под един покрив.

Симеон и Сара не са заедно още от лятото, но досега така и не се е разчуло за това. Краят на отношенията им настъпил след карантината заради пандемията от коронавирус, която затвори всичко в България цяла пролет. Сара взела със себе си и синът им Антоан. След напрежението в отношенията им в началото, породено от раздялата, двамата са постигнали споразумение за отглеждането на детето си. Симеон често вижда малкия, като дори го е водил със себе си на „Герена“.

Славчев изпитва сериозни трудности и в кариерата си тази есен. Получи нови контузии, забърка се в скандал с предишния треньор на „Левски“ Георги Тодоров след чат с фен в социалните мрежи. Не са малко хората, които смятат, че личните драми му се отразяват серизоно и на терена.

Славчев и бившата баскетболистка Сара бяха смятани за една от най-стабилните двойки в родния футбол. Тя пък бе сред най-красивите и сексапилни половинки.

Връзката им започна през 2015-а, а половинката Сара бе неотлъчно до футболиста по време на местенията му в различни отбори в чужбина. Симеон предложи брак на баскетболистката година след началото на отношенията им. До сватба така и не се стигна, но двамата се сгодиха. Тогава те живееха в Полша, където играчът носеше екипа на „Лехия“ (Гданск). Синът им се роди през март 2018-а, като Славчев присъства на появата му на бял свят. Двамата обичаха да пътуват, като поне веднъж на годината си подаряваха екскурзия до някоя екзотична дестинация, пише „България днес“.

Маринова е бивша баскетболистка. Тя тренира 18 години в залата. Игра за „Академик“, ЦСКА и НСА. Беше националка до 19 години. Пробва късмета си и в Испания, където се представи също много успешно. Въпреки това Сара реши да се завърне в България. За кратко се пробва и в модата, но установи, че това не е за нея. По време на връзката си със Славчев се бе посветила изцяло на него, а след появата на Антоан и на детето.

Top
>