Вие сте тук
Начало > Спорт > ГРИШО ПРЪСКА ХИЛЯДИ ДОЛАРИ ЗА БИЖУТА

ГРИШО ПРЪСКА ХИЛЯДИ ДОЛАРИ ЗА БИЖУТА

гришо-григор-димитров

Пореден талисман за късмет добави тенисистът към колекцията си от бижута. Този път Гришо заложи на медальон. Висулката е от специална лимитирана серия 14-каратово злато. Димитров си избра комбинация от лилави, жълти, бели и шампанско диаманти. Цената на подобен малък медальон варира между 1500 и 2200 долара.

Само ден преди да се изправи срещу Ян-Ленард Щруф (Германия) в последната среща от програмата на централния корт в Монте Карло, Гришо се похвали в мрежата с новата си придобивка. Най-добрият български тенисист има афинитет към стойностните бижута. Освен за половинката си Лолита Григор често купува бижута и за себе си. По-рано тази година в Мелбърн звездната двойка направи впечатление, че носи еднакви гривни, изработени от известната френска компания „Картие“. Тогава тенисистът и гаджето му се появиха с гривни от популярна колекция на марката, направени във формата на пирон. Накитите са изработени от 18-каратово злато, а цената им започва от 2 хил. долара и достига колосалните 100 хил.

ГРИГОР ДИМИТРОВ ШОКИРА С ПРИЗНАНИЕ

Неотдавна Гришо разкри и значението на многоцветните гривни, които не сваля от ръката си. Той призна, че повечето са подарък от близките му и ги смята за талисмани.

„Част от гривните са от семейството ми – обясни българинът. – Майка ми ми подари едната доста отдавна. Символизират важните неща в живота – семейството, здравето, живота като цяло“, разкрива Григор Димитров.

Половинката на тенисиста Лолита прикова вниманието на медиите с последното си лайф включване в инстаграм. Въпросите, с които беше заливана, са свързани основно с отношенията й с Григор, отбелязва България днес. Рускинята предпочете да отговаря лаконично или да заобикаля въпроси, свързани с личния й живот. Лолита призна, че до този момент не е била в България.

Top
>