Вие сте тук
Начало > Спорт > ЖЕНАТА НА ЧИРО №1 СРЕД ИТАЛИАНКИТЕ

ЖЕНАТА НА ЧИРО №1 СРЕД ИТАЛИАНКИТЕ

чиро chiro

Жената на голмайстора Чиро Имобиле е сред най-красивите половинки на италианските национали, които ще викат срещу България в неделя вечер.

Джесика Мелена вече е майка на три деца, но въпреки това нейната форма заслужава само аплодисменти. Двамата с нападателя на „Лацио“ продължават да са лудо влюбени, като Чиро дори си татуира нейния лик на ръката.

Наскоро Джесика обеща четвърто дете, ако „Лацио“ стане шампион на Италия. Красавицата никога не е гледала футбол, преди да срещне Имобиле, но днес е най-голямата му фенка.

„Не знаех какво означава да си женена за футболист, никога не бях гледала футбол – казва Джесика. – Баща ми също не беше много добре настроен в началото, но сега обича Чиро повече от мен. Разбира се, тогава не го послушах и след само пет месеца бях бременна. Но той е много сладък и посвещава всичките си голове на мен.“ Двамата редовно пускат забавни клипчета в социалните мрежи. На едно от тях жената се разхожда по бельо край Чиро, но той не й обръща никакво внимание и продължава да играе на любимия си плейстейшън, пише България днес.

С невероятна красавица на име Джесика се гордее и халфът на „скуадра адзура“ Марко Верати. Футболистът на ПСЖ успява да свали екзотичната французойка Джесика Аиди. Тя е с марокански и алжирски корени. Двамата се запознават в Париж, като по това време Джеси работи като сервитьорка. Днес сладураната е успешен модел и дори изгря на страницата на прочутото издание с бански костюми на „Спортс Илюстрейтид“ през 2019-а.

Мацето е с цели 10 сантиметра по-висока от Верати, но въпреки това двамата веднага си пасват. Марко и Джесика вече са сгодени. Халфът чу „да“ от хубавицага по време на новогодишната ваканция в мароканския град Маракеш. Джесика нямаше как да откаже огромния диамантен пръстен от Верати. Звездата вече има две деца от предишната връзка, на която сложи край именно заради фаталната парижанка.

Вратарят на Италия Джанлуиджи Донарума е само на 22 години, но отдавна е сгоден за приятелката си Алесия Елефанте. Тя е сред малкото футболни половинки, които не се изявява редовно в социалните мрежи и не е модел.

Алесия рядко се появява в публичното пространство, но папарашки снимки от общата им ваканция с Донарума в Портофино разкриха прелестите пред феновете. Хубавицата е миньонче, докато вратарят е висок 196 сантиметра. Нейната височина не достига дори и до рамото на Джанлуиджи.

Мартина Макари има огромна роля в решенията в живота на железния защитник Леонардо Бонучи. Жената на бранителя преди време призна, че е разубедила съпруга си да премине в „Манчестър Сити“.

Двамата са обсъждали цял ден евентуалното напускане на „Ювентус“, но в крайна сметка са отказали офертата. По това време Бонучи бе в конфликт с треньора Макс Алегри, а Мартина също взе отношение по скандала.

„Беше болезнено да видя Лео на трибуните за мача с „Порто“, защото знам колко много искаше да играе“, каза съпругата на футболиста тогава. Мартина описва Бонучи като примерен баща, който много обича да яде сладко.

Top
>