Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СПОРТИСТ ПРЕБИЛ СТОЛИЧЕН ТРАВЕСТИТ СЛЕД СУТРЕШНО КЛАТЕНЕ

СПОРТИСТ ПРЕБИЛ СТОЛИЧЕН ТРАВЕСТИТ СЛЕД СУТРЕШНО КЛАТЕНЕ

Млад мъж е пребил тази сутрин столичния травестит Николета Валериева. Случката се е разиграла в Студентски град в дома на младежа.

По думите на джендъра, сутринта след дълъг чат е отишъл на гости в квартирата на трениращ и добре изглеждащ мъжкар, за да се отдадат на палави емоции. След като видял аполоновото тяло на младока, Николета без да се двоуми, веднага тръгва към дома му.

След края на половия акт, спортистът поискал травестита да изтрие чатовете си, но получил отказ. Това ядосва младия мъж, който заплашил с шамар, но и това не помогнало. Накрая той хванал телефона и забил доста силен шамар на Николета, с който бива повален на земята.

Виждайки, че няма друг изход, освен да премахне разговора, той изтрива чата, взима си дрехите и си тръгва, плачейки. От силния удар едната му буза е изключително подута и усеща болки.

Травеститът е убеден, че това не трябва да остава ненаказано и ако случката се повтори, е готов да разкрие самоличността на спортиста, за да предпази и други транссексуални от подобен тормоз.

Top
>