Вие сте тук
Начало > Издънки > СПУКВАТ ОТ ГАВРА ФИКИ СЛЕД НОВИЯ КЛИП

СПУКВАТ ОТ ГАВРА ФИКИ СЛЕД НОВИЯ КЛИП

фики fiki

Фики Стораро повтори бума, който предизвика преди години с парчето Is this love, прекръстено на „Издислав“ в социалните мрежи, след десетките шеговити коментари за произношението на певеца. Този път големият син на Тони Стораро стана център на внимание с визията си. В новата си песен „Майко“ Фики се е преобразил на Аквамен – комиксовият герой, изигран от Джейсън Момоа в едноименния филм.

Фики е с дълга сплъстена коса, брада с катинарче и релефни мускули, покрити с татуси. Изглежда досущ като Джейсън Мома в популярния му образ. Е, не съвсем, може би негов български двойник. Затова шеговито нарича певеца Фикимен. Големият син на Тони Стораро даже се е постарал да има почти същите татуси на екшън героя. Виждат се в детайли тъй като в клипа Фики почти постоянно е гол до кръстта. С изключение на няколко кадъра, в един от които екранната му майка – в ролята е Аня Пенчева, го загръща с родопско одеяло.

НАП ПОГНА ФИКИ СТОРАРО

Не става ясно каква е връзката между визията на Аквамен и сърцераздиталената история, която Фики и екранната му майка пресъздават във видеото. Той отива при нея, за да й се оплаче, че изпепеляващата му любовс е оказала измамница. Другата голяма звезда във видеото е шоколадовата торта „Неделя“, която се вижда натрапчиво в кадър – очевидно неособено представителната марка е платила клипа.

Все пак, уточняват феновете му, няма лоша реклама. В случая не може да се отрече, че Фики пак е най-обсъжданият певец в социалните мрежи. Някои го оприличиха и на кечиста Роман Рейнс, пише „Уикенд“.

Доста подигпавана е и Аня Пенчева за участието си в парчето на Фики Стораро. „Най-после си падна на мястото!“, Отива й много – тя е чалгата на българския театър и кино“, гласят повече, че неотдавна Аня се увековечи и в клип на диджей Дамян.

Top
>