Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СПРЯХА СНИМКИТЕ НА „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“ ЗАРАДИ ЗАРАЗЕНАТА АНДЖЕЛИНА

СПРЯХА СНИМКИТЕ НА „ЧЕРЕШКАТА НА ТОРТАТА“ ЗАРАДИ ЗАРАЗЕНАТА АНДЖЕЛИНА

анджелина-andjelina

Снимките на новия сезон на „Черешката на тортата“ са преустановени заради участник с COVID-19. Според запознати става дума за плеймейтката Анджелина Атанасова, която преди години се самоизрекламира из социалните мрежи със сексподвизите си с бившия футболист и настоящ модел Йордан Йорданов.

Снимките на поредния сезон на кулинарното шоу текат от миналия месец. С оглед събитията от тази седмица не е ясно кога ще бъдат подновени, тъй като целият екип и участниците в момента били командировани под домашна карантина.

Миналата сряда стана ясно, че Анджелина Атанасова е с коронавирус, като самата тя информира своята Инстаграм-общност, че е положителна. Новината е хвърлила в шок и ужас екипа на „Черешката“, тъй като вечерта преди да стане ясно, че плеймейтката е заразена, е имало снимки и с нея контактни са били повече от 10 души – както другите четирима участника, така и хората от техническия екип на терен.

ПЛЕЙМЕЙТКАТА АНДЖЕЛИНА ПИПНА КОРОНАВИРУС

В поредица от видео сторита в социалните мрежи скандалната брюнетка обясни, че по принцип не излизала никъде, с изключение до разкрасителния салон, за да си направи ноктите и до магазина за храна. Но го разказа с такъв патос, сакаш това са места, на които е застрахована от прихващане на заразата, пише Пик.

Според неофициално потвърдена информация, сред останалите участниците в кулинарната седмица е бил и популярен рок изпълнител. Дали е съвпадение или не, но часове след като скандалната плеймейтка обяви, че е с COVID-19, Деси Цонева, която е запален кулинар, също качи стори в Инстаграм, че е под карантина заради контакт с позитивен. Не е ясно със сигурност дали бившата репортерка в „На кафе“ е в петицата, снимана за „Черешката“. Тя не отговори на позвъняванията на изданието.

Top
>