Вие сте тук
Начало > Събития > СРЕД БЛЯСЪК И ЛУКС ИЗБРАХА МИСТЪР ПЛОВДИВ 2016

СРЕД БЛЯСЪК И ЛУКС ИЗБРАХА МИСТЪР ПЛОВДИВ 2016

След дълги кастинги и подбори, RE:VIEW Agency избра 13-те финалиста, които да се борят за титлата „Мистър Пловдив“ 2016.

Конкурсът се проведе на звездна церемония в GALAXY Live club. В началото на вечерта всички гости бяха посрещнати със стилен Welcome drink, предоставен от вина Bubbles и White Water.

Не след дълго церемоняита започна, а водещ на събитието бе Лейди България 2016 – Елизабет Методиева. Сред почетното жури на конкурса се отличиха Мис България Велина Узунова, Мис Силикон – Габриела Попова, Мартин Атанасов , Георги Асенов и Евгени Евтимов от RE:VIEW Agency.

13-те кандидати за титлата „Мистър Пловдив“ 2016 се представиха в 4 кръга- общо представяне, индивидуално представяне, кръг с официални облекла. В последният кръг момчетата отговаряха на въпроси, с което определено впечатлиха журито и публиката.
Стилните облекла бяха предоставени от M’SUIT и Boutique Reserve

Между кръговете за доброто настроение на гостите на конкурса се погрижиха Републикански шампиони по Стандартни танци и новият поп певец Тихомир Митов.

След този емоционален момент конкурсът продължи с най-важната част – Награждаването.

И така. Третото място грабна Димитър Башев. Той е фитнес инструктор и фитнес модел.

Второто място журито отреди за Стоян Димов. Той е студент по Право.

И ето, че дойде време за победителят. Мистър Пловдив 2016 е Константин Айвазов.Той владее съвършенно английски и немски език и обожава да спортува. Мистър Пловдив 2016 е роден през 1998 година и изглежда наистина перфектно. Освен първото място Константин взе и наградата на Madlen Fashion -ваучер за 1000 лв, както и почивка за двама предоставена от управителката на хотел Смилен-гр. Смолян-г-жа Атанасова.
Всички участници получиха награди от REFAN и Christian of Roma.

FamousBG.com е медиен партньор на конкурса.

Top
>