Вие сте тук
Начало > Издънки > СТАНА ЯСНА СЪДБАТА НА АНДРЕА БАНДА БАНДА В БНТ

СТАНА ЯСНА СЪДБАТА НА АНДРЕА БАНДА БАНДА В БНТ

андреа банда банда andrea banda

Новата водеща на „Вечерното шоу на БНТ“ – Андреа Банда Банда, предизвика вълна от възмущение още с първата си поява в ефир на 8 февруари, но тези, които не я харесват, могат да бъдат спокойни. Те няма да я гледат още дълго по обществената телевизия. През юни закачливата брюнетка с инфантилно поведение си тръгва и предаването ще търси поредното си лице с надежда този път химията му със зрителите да се получи.

Андреа Банда Банда е сключила договор само за 20 предавания в БНТ. Тя вече е заснела няколко от тях, които задължително трябва да видят бял свят, защото, така или иначе, са платени и готови за излъчване. Новата водеща ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко на ден, но след 20-ото издание се очаква да си вземе довиждане с екипа.

Тъй като вечерното шоу се излъчва веднъж седмично, т.е. 4 пъти месечво, заснетата продукция трябва да изтече в ефир през юни. След това се очаква шоуто да излезе в лятна ваканция, а от есента да бъде поето от друг домакин.

БОГАТАШ ТЕШИ АНДРЕА БАНДА БАНДА СЛЕД ПРОВАЛА

Говори се, че инфантилната брюнетка, която на своите 33 години се държи пред камерите като бясна тийнейджърка и се опитва да убеди всички, че това е забавно, таи надежди да остане доста по-дълго в национален ефир, пише „Уикенд“. Тя има открити мераци да е звезда и търси популярност чрез телевизията, но на „Сан Стефано“ е най-добре отсега да се подготви психически, че 20-ият й ефир ще бъде последен.

След като първите две предавания с нейно участие бяха буквално разбити от критичните зрители, Андреа се опита да обърне нещата на шега и обвини недоволните от работата й, че не разбират нейния хумор и стил, защото са по-възрастни от нея. Тя била от новото поколение и това карало по-старите да я отхвърлят. После обаче с половин уста призна, че не е била съвсем безупречна в работата си.

Top
>