Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СТАНА ЯСНО ЗАЩО Е БИЛА РАЗДЯЛАТА НА ВИКТОР КАЛЕВ И СЛАВИ

СТАНА ЯСНО ЗАЩО Е БИЛА РАЗДЯЛАТА НА ВИКТОР КАЛЕВ И СЛАВИ

виктор калев

Истината за напускането на комика Виктор Калев изгонен от Слави заради халтури „на черно”. Дългия го спипал, че заработва по участия, без да отчита процент от хонорара си. Трифонов изчакал да изтече договора на актьора и му казал „сбогом”.

4 години, след като Виктор Калев си тръгна от шоуто на Слави Трифонов, лъсна истинската причина за напускането му. През февруари 2014 г. актьорът внезапно изчезна от малкия екран.

Из медийното пространство плъзнаха различни версии. Една от тях бе, че Виктор развил хипохондрия след смъртта на баща си. Калев чувствал вина, че не е бил настоятелен татко му да се оперира по-бързо. Друга бе, че Виктор трудно преживял поредния си крах на любовния фронт и потънал в дълбока депресия.

Макар че и до днес актьорът лансира версията, че е напуснал сам, за да прави собствена кариера, причината била съвсем различна, разкриват пред „Уикенд“ хора от екипа на Дългия. Виктор бил рекордьор по глоби за закъснения за снимки и друти провинения. Освен това бил спипан, че заработва по частни партита и други халтури, без да отчита дължимия по договор процент на Слави Трифонов. Като негов работодател, Трифонов прибирал 40% от всеки заработен в извънработно време лев.

До ушите на Дългия достигнал слуха, че Виктор тайно от шефа си ходи по частни партита. Хонорарът на комика бил един от най-високите в бранша – 4000 лв. Чашата на търпението на шоумена преляла, когато едно от участията на Калев съвпаднало с много важно за учиндолеца благотворително мероприятие със социален отенък.

Виктор измислил основателна причина, за да не присъства. По ирония на съдбата бизнесменът, поканил актьора на парти за рождения си ден, се оказал много близък приятел на Длъгия. Броени дни след това двамата се засекли в лъскав ресторант и се заговорили.

„Твоят Виктор Калев е уникален! Толкова добре имитираше Лили Иванова и Деса Поетеса, и такова шоу направи, че пак ще го поканя“, похвалил го богаташът, без да подозира, че Слави хал-хабер си няма от ангажимента на подчинения си.

Бесен от некоректността на комика, Дългия го привикал на разговор още същия ден. Директно го уволнил. Тъй като оставало още известно време до края на договора му, по нареждане на Трифонов сценаристите просто спряха да дават роли на Виктор. Слави бил много огорчен от постъпката на Калев, който бил негов любимец.

Top
>