Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТАНИМИР ГЪМОВ ПАК ПОСЕГНА КЪМ АЛКОХОЛА

СТАНИМИР ГЪМОВ ПАК ПОСЕГНА КЪМ АЛКОХОЛА

Благодарение на Магърдич Халваджиян, който го ангажира за настоящия сезон на „Като две капки вода“, уволненият от Кукления театър заради системното кръшкане Станимир Гъмов отново има източник работа, за която да му плащат, но явно не си е взел поука и все още не е победил страстта си към веселите напитки.

Не е тайна, че вината за това е на Преслава! Докато двамата живяха заедно в Къщата на „ВИП Брадър“, Гъмето яко хлътна по добричлийката. Тя обаче не отвърна на чувствата му и актьорът изпадна в жестока депресия, по време на която тешеше в алкохол мъката си от несподелената любов.

Този начин на живот обаче му навреди сериозно в професионален план и колегите му от театър се надигнаха на бунт, недоволни, че след тежък махмурлук Гъмов на няколко пъти пропуснал представленията си, та са налагало те да покриват ролята му, пише ПИК.

Към днешна дата Лошото момче на театъра не е абсолютен трезвеник. Наскоро папараците на изданието го засякоха край залата, в която преподава актьорско майсторство на участниците в „Капките“. От вече летните температури явно гърлото на Гъмича е пресъхнало до дъно, щом не издържа да дочака да се скрие зад стените на залата, а отвори кенчетата бира директно на улицата и жадно-жадно да започна да лочи кехлибарената течност.

Все пак около Гъмов има и една добра новина. Актьорът отвори нова страница в личния си живот. Вече е загърбил несподелената любов към Преслава и има нова тръпка. Фотографите на „Ретро“ успяха да щракнат ментора в „Капките“ и непозната блондинка как се целуват уста в уста.

ТЕЖКА ВЕЧЕР! ГЪМОВ С МАХМУРЛУК НА РАБОТА

Top