Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СТАВА СТРАШНО! ЕКШЪН ПРЕД ОФИСА НА „ПАЙНЕР“

СТАВА СТРАШНО! ЕКШЪН ПРЕД ОФИСА НА „ПАЙНЕР“

Докато цял свят трепне в очакване на старта на Олимпиадата в Рио, българските Фейсбук потребители се вълнуваха от далеч по-интересни неща. Фолк изпълнителят Ангел успя да разведри обстановката с не толкова лирично видео обръщение, тип президента в Новогодишната нощ.

Певецът в емоционално слово „разкри“ какъв всъщност бил  Люси Иларионов, който умишлено бавил снимките на клипа към новото парче на изпълнителя. Този път Ангел е пропял заедно с плеймейтката Анджелина, след като застана пред един микрофон със Светлана Василева.

По думите му Люси е поискал 9 000 лева за клипиране на парчето, като е поискал 1 000 лева предварително за наемане на техника. След няколкодневно бавене на нещата, половинката на Ани Хоанг казал, че се отказва, но нямал намерение да върне парите, които е взел.

След като Иларионов се е „покрил“ умишлено, Ангел взел нещата в свои ръце и отишъл до офиса на димитровградската компания в София. Там се състояла дългочаканата среща, която преминала в размяна на взаимни нападки и обвинения в различна сексуалност, въпреки че двамата имат половинки от женски род.

Тъй като е трудно да се предаде с текст емоцията в думите на изпълнителя на „Хит Микс Мюзик“, ви предоставяме видео обръщението му.

Top
>