Вие сте тук
Начало > Новини > СТОЛИЧНА ДИСКОТЕКА ЗАВЛЯКЛА АБИТУРИЕНТИ

СТОЛИЧНА ДИСКОТЕКА ЗАВЛЯКЛА АБИТУРИЕНТИ

Столична дискотека „Версай” в Студентски град завлече абитуриенти с кувертите им за празничната нощ, след като затвори врати преждевременно. Завършващите, които вече са дали парите за места в заведението, не могат да си вземат предплатената сума, а от управата на клуба се крият, разкриха учениците, пише ПИК.

Има информация, че клубът е фалирал, въпреки че официалната версия на управата е, че са в ремонт. В официалната страница на заведението във „Фейсбук: е написано: „Скъпи приятели, клуб „Версай” временно преустановява своята работа. Очаквайте ни отново скоро след цялостен ремонт и много нови изненади.” Въпреки факта, че затварят, следващото изречение гласи: „Продължавайте да правите своите резервации за една незабравима абитуриентска нощ.”

версай
Само преди месеците дискотеката беше затворена отново за ремонт и открита с ново лице – брадърът Пламен Богданов, който уж трябваше да привлече клиенти, но и това се оказа безуспешен ход.

След като вземат резервации, от клуба искат 20 лева куверт на човек, въпреки че заведението не работи. „Дадохме 380 лева капаро, след което разбрахме, че клубът е фалирал и поискахме да си вземем сумата. Обади се някаква жена, която заяви, че управителят е извън града и като си дойде ще звънне. После започнахме да звъним на човек с името Иван – не знам дали е собственик или управител, а те ни върнаха 100 лева и той обеща, че до няколко дни ще ни върнат останалите 280 лева. От тогава обаче минаха 10 дни, но те нито звъннаха, нито си вдигат телефоните. Звъним по цял ден, но телефоните им само дават свободно”, разказва абитуриентка на име Диди.

Top