Вие сте тук
Начало > Шоу > СТОТИЦИ ФЕНОВЕ ПОСРЕЩНАХА ЗВЕЗДИТЕ ОТ „AFTER“ В СОФИЯ

СТОТИЦИ ФЕНОВЕ ПОСРЕЩНАХА ЗВЕЗДИТЕ ОТ „AFTER“ В СОФИЯ

after

В момента в София се снима поредната част на романтичната поредица „След“ по книгите на 31-годишната Анна Тод. Десетки фенове на поредицата се събраха в центъра на София, за да се срещнат със звездите от филма.

Филмът, който се снима у нас, ще носи името „След падението“ и е по третата книга на Тод. „След“ излезе през 2019 г. и много бързо стана хит сред тийнейджърките. Тази година почитателите имаха възможност да гледат и продължението „След сблъсъка“.

Филмите следват класическия сюжет на модерни любовни романи като „Здрач“ и „50 нюанса сиво“. Теса е добро и амбициозно момиче, което се запознава с мрачния Хардин. Той е нейна пълна противоположност – татуиран, надменен и самоуверен. Двамата усещат привличане помежду си и така започва бурната им любовна история, която читателите следват в продължение на 5 книги (последната е предистория).

Главните роли във филма са поверени на актрисата Жозефин Лангфорд и Хироу Файнс-Тифин, племенник на големия британски актьор Ралф Файнс („Английският пациент“).

Двамата пристигнаха в България тази седмица и привлякоха тълпи от почитатели.

Въпреки че за по-голямата част от кинолюбителите филмът остава по-скоро неизвестен (лентата има оценка 5.3/10 в сайта IMBD и 30/100 в сайта metacritic.com), за хиляди тийнейджърки той е истинска мания, пише „Lady zone“.

Авторката на романите Анна Тод започва да публикува книгата си в платформата за споделяне на лично творчество Wattpad около 2006 г., когато е само на 17. Историята много бързо набира популярност и успява да събере близо един милиард четения, което е истински рекорд.

През 2014 г. Тод публикува историята като роман в четири части, а през 2015 г. пише и предисторията, озаглавена „Преди“. През 2019 г. излиза филмът, който печели 70 милиона долара (при бюджет от 14 милиона). Продължението „След сблъсъка“ тръгна по кината в Европа в началото на септември и успя да събере около 40 милиона долара от продажба на билети – това е по-малко от предходния филм, но като се има предвид състоянието на индустрията в момента и фактът, че филмът все още не е пускан в САЩ, определено е много добро постижение.

 

Снимката е на Lady zone

Top