Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СТОЯН АЛЕКСИЕВ ПРОГОНИЛ ИВАНА ЧАК В ШУМЕН

СТОЯН АЛЕКСИЕВ ПРОГОНИЛ ИВАНА ЧАК В ШУМЕН

Чак в Шумен натири доскорошната си изгора, актьорът Стоян Алексиев. Д-р Генадиев от „Откраднат живот” стана популярен покрай бурната си афера с младата студентка Ивана Бобойчева, вече я е зарязал.

Но след като хубавелката се дипломира от НАТФИЗ със специалност „Актьорство и куклен театър”, вече няма място в София за нея. Фотосите на двамата скандализираха семейството на Алексиев, както и цялата театрална гилдия, пише „България днес”.

Двамата многократно бяха засичани от папараци да се прегръщат из центъра на София, но на романса им е сложен край.

След дипломирането си Ивана е изпратена чак в Шумен, където е назначена на щат в Драматично-кукления театър „Васил Друмев”.

Самият директор се похвали с младите таланти в трупата си, които са над 12. Ивана има участия в две детски и четири постановки за възрастни в театъра там.

Междувременно Стоян Алексиев отрича да е имал афера с актрисата, а за снимките казва, че са извадени от конкретни ситуации и контекст. Според негови близки той много дължи на семейството си и след скандала предпочел да не прави нищо, за да помогне на бившата си любима да остане в София.

Самата Ивана имала аспирации към Народния театър и дори се виждала на неговата сцена, но бързо охладили амбициите й. Алексиев бе пенсиониран от театъра предсрочно заради скандала и снимките около връзката им, а самата тя е абсолютно нежелана там.

Именно по тази причина Бобойчева ще трябва да остане в Шумен поне няколко години. И докато й се отвори нова възможност, ще трупа опит и ще се опитва да намери начин да се върне пак в столицата.

Top