Вие сте тук
Начало > Музика > СТРАШНА ДРАМА С ЛЕПА БРЕНА, ЗВЕЗДАТА ЕДВАМ СТИГНА ДО СОФИЯ

СТРАШНА ДРАМА С ЛЕПА БРЕНА, ЗВЕЗДАТА ЕДВАМ СТИГНА ДО СОФИЯ

lepa-brena лепа брена

Сръбската турбофолк легенда Лепа Брена едвам се добра до София.

Тя изпусна два самолетни полета за България, но пристигна да зарадва феновете си. Третият опит се оказа успешен и голямата звезда направи запомнящ се концерт снощи в най-хитовия столичен клуб у нас.

По информация на „Телеграф“ първоначално Лепа трябваше да кацне в четвъртък вечерта, но изпусна полета си и се очакваше да пристигне на ВИП-а на летище София от Монако на обед в петък. Брена едва не изпусна собствения си концерт, след като не успя да кацне и с този полет. Но малко преди 18:00 ч. пристигна на летището.

С черни очила и черен спортен екип, Брена бе посрещната с букет от екипа на клуба.

ЛЕПА БРЕНА ИЗБУХНА С ИЗНЕНАДВАЩ КОНЦЕРТ В СОФИЯ

Малко след полунощ тя се отправи към сцената в заведението, където за пореден път ще покаже защо е такава звезда вече толкова десетилетия.

Ппо първоначален план Брена ще остане у нас две нощи, като е настанена в най-скъпия апартамент в София. Певицата пристигна с екип от 20 души, от които 10 музиканти.

От години Лепа е от най-обичаните сръбски изпълнителки у нас. Преди няколко месеца дори представи в България и новия си бранд чорапогащници, скриващи дефектите на кожата и целулита, което е мечта за всяка жена.

Top
>