Вие сте тук
Начало > АРТ > Театър > СТУДЕНТИ ПУСНАХА БИЛЕТИ С ВХОД СВОБОДЕН

СТУДЕНТИ ПУСНАХА БИЛЕТИ С ВХОД СВОБОДЕН

Студентите от театър-лаборатория „Алма Алтер“ пуснаха в обръщение билетчета с програмата на театъра за месец юни с ВХОД СВОБОДЕН. Билетчетата наподобяват дизайна на тези за градския транспорт и с тях всеки гражданин или гост на столицата може да гледа безплатно представления през месец юни.
Акцията е провокация към гражданите на София след увеличаване на цената на билетите за градския транспорт. Театър-лаборатория „Алма Алтер“ или както още го наричат „живия театър“ никога не е продавал билети за спектаклите си, публиката винаги е влизала със запетайка на лявата ръка. Този месец обаче на входа на театъра алма-алтер контрольори ще късат билетчетата на влизащите в театъра.
„В нашата малка страна не е чак толкова малка, но тук всички са останали с впечатлението, че е малка. И всичко нейно е малко. Мислите й раждат малки мисли, хората и създават малки хора. Вече никой не се съмнява, че е най-малкия от най-малките. И затова като се видим на улицата вместо да се поздравяваме си казваме „Тъп народ! Всичко хубаво! Чао“. Успехите се подминават, но пък за сметка на това неуспехите се радват на небивал интерес. Всички обаче в тази малка страна мечтаят да живеят по-добре, затова си другаруваме, помагаме, одумваме се един друг, пеем и пием, и дълго умираме за абсурда на битието човешко“
споделят мислите си студентите на Софийски университет и предлагат своята алтернативна форма на  протест с билетче „ВХОД СВОБОДЕН“.
Билетчетата можете да намерите в театър-лаборатория „Алма Алтер“ или лично от актьорите в трупата. До края на сезона с вход свободен остава да видите: 10 юни – Невъзможната Ти, Невъзможната Аз; 11 и 25 юни – ПРЕМИЕРА на Игра на убийство; 13 юни – Хамлет или три момчета и едно момиче; 14 юни – Зеленодиво; 16 юни – Орфей или върни се в своя ад човече; 18 юни – Една голяма малка лудост; 20 юни – Ромео и Жулиета, сонет за безсмъртната любов; 21 – Дуел: Дон Кихот срещу Хамлет; 22 юни ДИНГ; 23 юни – Страданията на младия въшкар; 24 юни – Реквием за най-прекрасното приключение в историята на човечеството; 27 юни – Скоростта на мрака; 28 юни – Албена; 29 юни – Ах, Бродуей, Бродуей; 30 юни – Ромео и Жулиета или сонет за безсмъртната любов, английска версия. Начален час на всички представления – 19:30.
Top
>