Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СВАЛЯТ „ПАПАРАЦИТЕ“ НА МАРИЯ ИГНАТОВА ЗАРАДИ РАЧКОВ?

СВАЛЯТ „ПАПАРАЦИТЕ“ НА МАРИЯ ИГНАТОВА ЗАРАДИ РАЧКОВ?

мария-игнатова папараци

Димитър Рачков успя окончателно да изхвърли от телевизията своята бивша половинка Мария Игнатова. Нейното шоу „Папараци – ново 20“ съвсем скоро ще бъде спряно от bTV заради нисък рейтинг Решението е взето малко след като е станало ясно, че новото предаване на Димитър Рачков ще върви в неделя вечер, когато се излъчва и „Папараци“.

Ще бъде истинско чудо, ако Мария изкара в ефир до края на май, когато официално изчита договорът между телевизията и продуцентите Иван и Андрей, пише Уикенд. Според слуховете екипът на „Папараци“ има подготвени 4 или 5 предавания, които са предадени за излъчване в bTV.

От телевизията обсъждали дали да не кажат на хората на Иван и Андрей да спрат дотук. По договор шоуто трябва да остане в програмата поне до края на май, но рейтингът бил толкова нисък, че било по-добре да изплатят неустойки на продуцентите, вместо да продължават да пълнят скъпо ефирно време с негледаема продукция.

РАЧКОВ СЕ ИЗПРАВЯ ДИРЕКТНО СРЕЩУ МАРИЯ ИГНАТОВА

В същото време Нова телевизия най-после даде зелена светлина на дългоочакваното шоу на Димитър Рачков, което поне засега изглежда сигурен хит. Предаването е с продължителност два часа – от 8 до 10 вечерта. То на практика не се засича с „Папараци“, което започва в 22 часа – точно когато Рачков казва „Довиждане“ на своите зрители.

Но въпреки всичко никой не очаква хората да сменят канала веднага след финала на новото шоу. По-вероятно е да започнат да се приготвят за леглата, тъй като вече ще са получили вечерната си доза тв забавление, а следващият ден е работен – понеделник.

„Папараци – ново 20“ претърпя големи промени, откакто официалната водеща е Мария Игнатова. Екипът вкара повече смешки и забавление за сметка на клюките, които бяха основна част от шоуто от неговия старт преди години във вече несъществуващата ТВ7 до миналата година, когато bTV го свали временно от ефир заради пандемията.

РАЧКОВ СЕ ЗАВРЪЩА С 40 БОНА ЗАПЛАТА

Редовните зрители не приеха новия формат и спряха да гледат, а нови фенове така и не се намериха. В края на краищата „Папараци“ се оказа черна дупка в рейтинга на телевизията.

Позиционирането на Рачков в неделя вечер е било последният пирон в ковчета на шоуто, твърдят запознати.

Top
>