Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > СВАЛЯТ ВИКТОР НИКОЛАЕВ И АДЕЛИНА РАДЕВА ОТ ЕФИР ЗАРАДИ ВИРУСА

СВАЛЯТ ВИКТОР НИКОЛАЕВ И АДЕЛИНА РАДЕВА ОТ ЕФИР ЗАРАДИ ВИРУСА

виктор-николаев-аделина-радева

Водещите на две предавания по Нова телевизия ще се сменят на ротационен принцип. Това се налага с цел медията да запази здравето на своите журналисти, които отразяват ситуацията около разпространението на коронавирус.

„С оглед на извънредната ситуация в държавата и повишеното внимание към екипа на „Нова телевизия“, мениджмънтът на Нова Броудкастинг Груп наложи сформирането на два независими екипа на база ежедневна работа по направленията „Новини и актуални публицистични предавания“.

Засегнати от промяната са сутрешният блок „Здравей България“ и публицистичното предаване „Плюс – Минус“. Водещите на предаванията ще бъдат замествани седмица за седмица от други техни колеги от медията.

От следващата седмица на мястото на Аделина Радева и Виктор Николаев като водещи на сутрешния блок ще застъпят политическият репортер Лора Инджова и водещият на „Плюс – Минус“ Кузман Илиев. На ротационен седмичен принцип Илиев ще бъде заместван от продуцента на предаването Марина Стоименова, която ще си партнира с Владимир Сиркаров.

Top
>