Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦИГУЛАРЯТ СВЕТ ЗАГУБИ БАЩА СИ

ЦИГУЛАРЯТ СВЕТ ЗАГУБИ БАЩА СИ

svet radoslavov свет

Златният цигулар от „България търси талант“ Свет Радославов и брат му Ясен довериха в студиото на „Преди обед“, че са загубили баща си. Трагедията се случила в самото начало на 2024-а. Татко им все пак вижда 14-месечния си внук, с когото Свет го дари преди кончината му.

Двамата братя още като деца заминават с майка си в САЩ. Баща им обаче остава в родината. Братът на Свет също е музикант, а двамата наследяват любовта към изкуството от покойния си татко, който е художник.

ВИРТУОЗЪТ СВЕТ РАДОСЛАВОВ ИЗУМИ СЛЪНЧАКА

В Америка Свет Радославов среща и „момичето на своите мечти“ – Беатрис Минева. „Преди 5-6 години се запознахме на един български коледен концерт в САЩ, където участвахме в програмата. Имах голям зъбобол и тя веднага се погрижи за мен. Беатрис е много грижовна. От края на миналата година сме двойка и живеем заедно“, разказа цигуларят от „България търси талант“.

Свет и Беатрис обаче все още не са сключили официален брак. Той обаче е категоричен, че сватбата се задава на хоризонта. Виртуозът на цигулката е убеден, че щастието да си родител е неописуемо. „Добре дошъл в света, наша нова радост. Чувството да станеш баща е най-великото нещо на света. Обещавам, че мама и татко ще те обичат безгранично и ще те научат да бъдеш добър човек“. С това емоционално признание посрещна преди година и половина раждането на порвородния си син Свет Радославов.

Top
>