Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СВЕТЛАНА ИЗТРЕЩЯ! ПРОДАЛИ КЪЩАТА ЗАРАДИ ПРИЗРАК, А НЕ ЗАРАЗИ ЛИПСА НА ПАРИ

СВЕТЛАНА ИЗТРЕЩЯ! ПРОДАЛИ КЪЩАТА ЗАРАДИ ПРИЗРАК, А НЕ ЗАРАЗИ ЛИПСА НА ПАРИ

светлана гущерова svetlana gushterova

Ако си мислите, че семейство Гущерови са продали предишния си имот заради финансови несгоди, както упорито се говори – грешите. Истината е, че зъл дух е обитавал къщата и фамилията се принудила да продаде палата.

Това поне твърди самата Светлана Гущерова, която е категорична, че имотът е обладан от призрак на убит мъж. Всичко започва, когато синът й Добромир (в момента на 4 годинки) изпитва затруднения със заспиването. Пеленачето имало проблеми със съня (както 90% от децата на тази възраст), спъвало се и падало постоянно (подобно на повечето малчуган).

СВЕТЛАНА ГУЩЕРОВА: БАЩАТА НА МЪЖА МИ НИ ИЗГОНИ С ПОЛИЦИЯ

„Беше блед. Детето просто линееше. Твърдеше, че някакъв чичко го гледа много лошо, искаше да му кажа да се махне. Дъщеря ми Ани разказваше как докато си играли с брат си, той безпричинно се разплакал. И пак твърдял, че чичкото го гледа лошо. Веднъж една приятелка ми беше на гости. Доби дойде при нас и попита дали чуваме музиката от пианото, която чичкото свирел. Друг път погледна една от картините ни и каза, че чичкото е живял тук, но е паднал отвисоко и е станал на звездичка. Много се изплаших!“, разказва Светлана в интервю за „Уикенд“.

Така Гущерова започва да обикаля храмове, църкви, гледачки и баячки. Докато в крайна сметка ходжа не влиза в дома й. „Той обясни, че къщата е построена върху стари турски гробища, а преди това е била сграда за войници. Мъж бил бутнат от последния етаж, паднал и умрял на място. Душата му била в къщата. Направих всичко, което ме посъветва ходжата, но въпреки това Доби се държеше странно и не се чувстваше добре на това място“, разказва суеверната Светлана.

Така в крайна сметка с мъжа й Християн решават да продадат голямата къща. Не заради борчове, не защото дължат 200 000 лева на Кирил Терзиев, нито защото съпругът й играе комар. А заради злия дух, обладал палата. В момента многодетното семейство живее в малка квартира до бул. „България“ заедно с четирите си наследника и майката на Светлана – Кунка.

Top
>