Вие сте тук
Начало > Издънки > СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА СИ КЛЪЦНА НОСА КАТО НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА СИ КЛЪЦНА НОСА КАТО НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН

Светлана Василева се е пристрастила към разкрасителните процедури и ефектът от тях е започнал да се превръща в дефект. След поредната корекция носът на Гущеровица е почти като на Майкъл Джексън.

Плеймейтката усилено се гласи за сватбата с милионера Християн Гущеров, която ще бъде в разгара на лятото. Вероятно за да е неотразима в най-важния ден от жвота си, тя е решила да коригира своя нос. Това далеч не е първото посягане на естетичен хирург към дихателния й орган.

Той вече няколко пъти е пилен и рязан и сега или специалистите не са се справили със задачата да го разкрасят, или тя е поискала от тях твърде много. След поправката носът на бъдещата г-жа Гущерова е започнал да клони към изчезване.

Приятелите й дори се притесняват, че ако не спре да го реже, ще свърши като Краля на попа, който си отиде от този свят обезобразен.

Говори се, че вследствие на постоянните корекции на носа Светлана вече трудно диша с него. Именно затова устата й в повечето случаи е полуотворена, пише „Уикенд“. Според запознати ринопластиката е най-сложната операция в естетическата хирургия и често резултатът от нея е затруднено дишане. Именно това бил скритият проблем от корекциите на Василева, за който тя не искала да признае публично.

ГУЩЕРОВ-СТАРШИ НЕ ИСКАЛ И ДА ЧУЕ ЗА СВЕТЛАНА ВАСИЛЕВА

Top
>