Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СВЪРШИ ПРИКАЗКАТА МЕЖДУ ГЕРИ-НИКОЛ И КОПРИВЛЕНСКИ

СВЪРШИ ПРИКАЗКАТА МЕЖДУ ГЕРИ-НИКОЛ И КОПРИВЛЕНСКИ

стоян копривленски гери никол stoyan koprivlenski gery nikol

Романтичната приказка на Гери-Никол и кикбоксьора Стоян Копривленски свърши едва за 4 месеца, а общите им снимки, на които се целуваха страстно, са изтрити. Любовната искра между двамата пламнала на участие на Яката дупара в Амстердам.

Копривленски пък бил гост на българското парти в столицата на Нидерландия и така се запознал с провокативната изпълнителка. Певицата за първи път обяви любовта си към спортиста навръх рождения си ден през август, когато стана на 25 години, пише „ХотНюз“.

ГЕРИ-НИКОЛ ТОТАЛНО ПОДЛУДИ КОПРИВЛЕНСКИ

До огромната торта тя бе плътно с брюнета, но днес двамата са поели по различни пътища, при това още преди Нова година. Гери-Никол почива в Мексико, а бившият й бе в Тайланд, но всеки в отделна компания. Връзките на изпълнителката са краткотрайни и Стоян не прави изключение от правилото.

Биткаджиите са слабост на Гери-Никол, тъй като тя имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев, който пък бе пръв приятел на Стоян. Името на Копривленски пък се свързваше с приятелката на трагично загиналата попфолк надежда Денис Теофиков – гримьорката Алекса Ангелова.

Top
>