Вие сте тук
Начало > Край Босфора > СЮМЕЙЕ АЙДОАН В АВАНТЮРА С ЧААТАЙ УЛУСОЙ

СЮМЕЙЕ АЙДОАН В АВАНТЮРА С ЧААТАЙ УЛУСОЙ

сюмейе айдоан чаатай улусой syumie aidoan chaatay ulusoi

Звездата на турското кино Чаатай Улусой ще се завърне на екран в нова интригуващата поредица през декември. Сюжетът на сериала с работно заглавие „Безпощаден“ ще проследи историята на влюбената двойка Левент и Айдън. Тяхната силна връзка ще бъде изправена пред сериозно предизвикателство, когато Левент трябва да наусен своята любима и и семейството си, за да се присъедини към армията.

В негово отсъствие Айдън взима решение да участва в конкурс за красота, коетон апълно променя живота й. Междувременно на бойното поле Левент преживява травмиращи събития, които го превръщат в мрачен и груб мъж.

ЧААТАЙ УЛУСОЙ ВЗЕМА ПО 70 000 ЕВРО ЗА ЕПИЗОД

За екранна партньорка на известния актьор е избрана младата красавица Сюмейе Айдоан, която вече е добре позната на българските зрители от хитовата поредица „Мрежа от лъжи“ и младежката драма „Чуй ме“. Само зад ве години след дебюта си пред камера Сюмейе вече е записала името си в седем продукции и продължава да впечатлява зрителите с неизчерпамия си талант. Според публикациите в турската преса Чаатай лично е одобрил избора на младата си колежка за ролята на Айдън.

Медиите в юоната ни съседка не пропускат да отбележат и поразителната прилика между Айдоан и бившата любима на Улусой Серенай Саръкая.

Top
>