Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТАЙНИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ОРГАЗЪМ

ТАЙНИТЕ НА ЖЕНСКИЯ ОРГАЗЪМ

Защо приятелката ми не свършва? В нея или в мен е проблемът? Често мъжете си задават тези въпроси. Най-голямата пречка пред жените често е фактът, че те самите не познават тялото си

Ницше е казал, че жените са по- чувствени от мъжете, но по-малко познават своята чувственост

Върху способността на жената да изпита оргазъм влияят много психоемоционални фактори- хормонални промени, настроение, самочувствие, отношението към секса. Например, доказано е, че по време на менструалния си цикъл жените изпитват засилено сексуално влечение.  Представителките на нежния пол са по- пасивни в разговорите за секс и понякога това им пречи да поставят своите желания на масата.

Да разгледаме следната ситуация: той- млад, амбициозен, потентен, перфектен любовник, който знае всички тънкости на секса и ги прилага. Тя- не свършва. Секс маратонът продължава с часове, но тя отново не свършва… Ситуацията депресира и двамата- мъжът започва да се съмнява в способностите си, а жената се страхува, че той ще я помисли за фригидна.

снимки: Интернет
снимки: Интернет

Защо много жени се затрудняват да изпитат оргазъм

Жената задължително се нуждае от клиторна стимулация. Внимателно!!!  Клиторът има около 8 000 нервни окончания и е чувствителен. При силен натиск дамата усеща това, което би усетил мъжа, ако захапят със зъби пениса му. С нежни ласки, с френска любов и малко помощ от жената, която ви насочва правилно по пътя към финала, оргазмът няма да бъде мираж, а реалност.

При вагиналният оргазъм има повече специфики, тъй като там съществена роля играе и размерът на половия член на мъжете. За съжаление, Г- точката не може да бъде достигната от въздуха.

Ролята на мъжете и защо размерът има значение

Доказано е, че оптималната разлика между дължината на женското влагалище и дължината на половия член в състояние на ерекция е 3- 4 сантиметра. Ако жената има нормално дълга вагина, тоест 8- 9 сантиметра, за полов живот най- много и‘ подхожда мъж с пенис 11-12 сантиметра.

Трудности при полово сношение могат да се появят , когато жената има много късо влагалище – около 6-7 сантиметра,  а възбуденият полов член на мъжа е с нормална дължина (11-12 сантиметра). Въпрки че женското влагалище е еластично, неговите възможности не са безгранични. Разлика от 5 сантиметра е опасна, защото при оргазъм влагалището конвулсивно се свива с 2- 3 см. И ако партньорът има дълъг пенис, това може да доведе до разкъсване на влагалището и респективно носи на дамата само дискомфорт и болка.

Ако влагалището на жената е нормално, но мъжкият пенис е под посочения норматив, дамата няма да усеща партньора си и няма да може да достигне до вагинален оргазъм. Ако пък мъжкият член е по- голям от посоченото, при дама с нормални размери на влагалището, взаимодействието между двамата няма да се получи, защото тя ще изпитва болка.

Изводът е, че за да има хубав секс, на първо място партньорите трябва да си пасват чисто физически. Не забравяйте обаче, че ако всичко беше толкова просто, нямаше да има толкова незадоволени жени. Сексуалният живот не е единстено контакт между половите органи, стабилна ерекция и механично въздействие върху ерогенните зони. Пълноценният секс изисква познаване на потребностите и горещите точки на партньора, емоционална близост, страст и не на последно място любов.

За бурен здрав секс, завършващ с оргазъм, е нужна и любов

Сексът е като храненето- пицата на парче, погълната пресичайки улицата, може да ви засити, но усещането да седнете в изискан ресторант, да ви обслужи перфектния персонал, да се нахраните вкусно и спокойно е различно- тръгвате си не просто заситен, а удовлетворен.

Уважавайте себе си и не се задоволявайте с пица, любов и секс на парче. Доставете си удоволствие и намерете онова, което заслужавате, за да може всеки миг да носи както наслада на тялото, така и на душата. Защото тялото умира, но душата е вечна.

Top
>