Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТАНЯ БОЕВА ОЩЕ ЧАКА РЕШЕНИЕ СЛЕД ТОРМОЗА

ТАНЯ БОЕВА ОЩЕ ЧАКА РЕШЕНИЕ СЛЕД ТОРМОЗА

таня-боева-tanya-boeva

Преди дни в телевизионно интервю певицата Таня Боева сподели, че е подложена на тормоз от „лоши хора и дори от бивши шефове на МВР“. Тя все още чака решение и на Главна прокуратура по този случай.

„Решение все още няма. Да, периодът беше много труден, но гледам напред с оптимизъм. Аз съм положителен човек, предполагам, че скоро ще има развитие и виновните ще получат справедлив отговор от властите“, казва Боева.

Певицата преживя доста тежък развод. В монета тя не разкрива дали има нов в мъж в живота й.

„Не бих искала да коментирам личния си живот, винаги съм била разпознаваема с моето творчество, така бих искала да бъде и занапред“, категорична е звездата.

И МЪЖЪТ ДО ТАНЯ БОЕВА СЕ ОКАЗА ТОРМОЗЕН

След развода Боева за известно време се скри от светлините на прожекторите. Споделя, че е била принудена да го направи, не е било по нейно желание, писа „България Днес“.

„След броени дни ще промотирам новата си песен с нов клип. Песента, музиката, цялото звучене е много модерно, с хубав лиричен текст. Сигурна съм, че ще зарадвам моите почитатели след дългия период на принудително отсъствие от музикалната сцена. В процес съм на още няколко музикални проекта, които се надявам скоро също да стигнат до моята публика“, повдига завесата Таня Боева.

Top