Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТАТЯНА БИЛА ГАДЖЕ И С НОВИЯ НА ГЛОРИЯ

ТАТЯНА БИЛА ГАДЖЕ И С НОВИЯ НА ГЛОРИЯ

татяна tatyana

Фолкаджийката Татяна години наред се бори да пробие на голямата музикална сцена и да извади хит, но без успех.

Брюнетката изгрява на музикалния подиум през 2002 г. – преди точно 21 години, но и до днес няма разпознаваема и запомняща се песен. Татяна Къцова е родена на 17 юли 1978 г. в гр. Съединение. На младини отива в „Пайнер”, където е и до днес. Иска ни се да изброим най-запомнящите й песни, но просто няма такива. Брюнетката стана актуална покрай влизането си в шоуто „Сървайвър”, където още на старта даде заявка да бъде една от финалистките в състезанието. Татяна успява да си спаси кожата благодарение на Благой Георгиев и коалицията, която направиха популярните лица в шоуто.

Предаването напуснаха доста по-силни психически и физически мъже и жени, но Къцова все още е там. Както стана ясно, двамата са били интимни преди години. Слухове за техните отношения се появяват още през 2018 г. По това време Благой е прясно разведен, бракът му с рускинята Есмер Омерова завършва с жесток скандал, а футболистът се прибира окончателно в България.

Преди 7 години Татяна се разведе с мъжа си и оттогава смени няколко заможни господа, част от които на преклонна възраст. Певицата се разведе със съпруга си, след като го хвана в изневяра с 20-годишна девойка. Семейството изкара заедно 18 години. „Винаги съм била искрена и съм показвала всичко, което се случва около мен. Преди няколко години моят съпруг ми изневери и като един нормален и разумен човек прецених, че всеки може да сгреши и е редно да простя. След известен период от време отново ми се случи нещо такова…

ДЖИЗЪСА И ТАТЯНА КРИЯТ ВРЪЗКА

Поисках от мъжа си да има един почивен ден в седмицата, в който да бъдем истинско семейство. При което той ми даде ултиматум, че трябва да престана да пея, ако сме заедно, и т.н. Много интересно, че по същото време, докато е искал това нещо, той вече има друг човек до себе си, което страшно много ме нарани, огорчи и разочарова…”, разкри преди време Татяна, пише „Уикенд“.

След развода брюнетката изкара няколко кратки афери с млади красавци, сред които и с Благо Джизъса. Малко по-късно певицата се залюби със заможния варненец Иван Гочев. Връзката им се пазеше в тайна малко повече от година, но през 2020 г. за първи път разкриха публично за тяхната любов. Оказа се обаче, че тя не е единствената в харема на богаташа, който по същото време е имал отношения и с Мара Отварачката.

Изпълнителката на „Да сме квит” беше зарязана от Гочев и страдаше за разлъката, но се съвзе и се хвърли в обятията на мачото Добромир Добрев, който после се залюби с кака си Глория. Днес сърцето на Татяна е свободно и очаква мъж, когото ще заплени.

Top
>