Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТАТЯНА ПРЕДИЗВИКА ФУРОР С „РОГА ЗА СПОМЕН“

ТАТЯНА ПРЕДИЗВИКА ФУРОР С „РОГА ЗА СПОМЕН“

От броени дни новата песен на Татяна и Силвър  “Рога за спомен” е в ефира на телевизия “Планета” и вече се радва на огромен интерес в социалната мрежа. Ето някои от положителните коментари от почитателите на певицата.

“Новият убийствен хит, браво!”, “Татяна, все така изумително красива, усмихната, позитивна и неотразима!”, “Песента е изключително динамична и носи нестихващ положителен заряд!”, “Определено това е най-красивия видеоклип на Татяна!”, “Уникална песен, спечели ме от първо слушане”, “Браво,Татяна! Отново видях една различна, красива, секси и провокативна.

От своя страна певицата отправи послание към своите почитатели за подкрепата и обичта, която за пореден път демонстрират.

“Мили мои, само за броени часове най-новата ни песен е с над 100 000 гледания, за което съм истински щастлива! Благодаря за многобройните ви писма и отзиви, които са 99% положителни! Вие сте моят критерий за хит, а коментарите ви показват, че “Рога са спомен” е вашата любима песен! Благодаря ви, завинаги ваша, Татяна!”

 

Top
>