Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЦИТИРИДИС НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ПАРИ ЗА АПАРТАМЕНТ

ЦИТИРИДИС НЕ МОЖЕ ДА СЪБЕРЕ ПАРИ ЗА АПАРТАМЕНТ

николаос цитиридис nikolaos citiridis

От високите цени на имотите проплака Николаос Цитиридис. Водещият се опитва да си купи собствен имот в София, но въпреки солидната си заплата не успява да спести достатъчно, за да купи своя мечтан дом.

Както е известно, пазарът в последните години тръгна яко нагоре. И цени под 2000 евро на квадрат почти няма. Николаос прибира няколко хиляди лева от Би Ти Ви, но и това явно не стига.

Заместникът на Слави Трифонов от години живее под наем. Допреди да се появи на екран и да стане звезда, Цитиридис опитва малък апартамент в столичния квартал „Дружба“. След като доби популярност и банковата му сметка набъбва яко, водещият се премести в затворен комплекс. Ала отново плаща наем – малко над хилядарка на месец, пише България днес.

BTV С ТЕЖКА СЕКИРА, ПАК РЕЖАТ ШОУТО НА ЦИТИРИДИС

„Осъзнах, че е трябвало да си купи апартамент преди години, когато пазарът не бе така надут. Като се замисля обаче, това беше през 2008 г, а тогава бях 8-и клас“, споделя водещият на вечерното шоу по Би Ти Ви.

Цитиридис се замисля за собствено жилище, защото най-вероятно мисли да създава семейство. Както е известно, гологлавият комик има връзка с актрисата Боряна Братоева. Двамата са заедно от повече от година. Живеят под един покрие и мислят да преминат на следващ етап във връзката си.

В същото време Додо, както наричат близките Николаос, бе изненадан от гаджето си, която го заведе на концерт на една от любимите му групи – Sum 41. Звездата от „Съни бийч“ води в чужбина водещия, за да слуша на живо бандата, с която е израснал.

Билетите са за едно от ВИП местата. Цитиридис и любимата са точно над групата, откъдето се вижда най-добре. А на всичкото отгоре имат и кетъринг – ядене и пиене.

Top