Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТЕА НЕ СИ ПОПЛЮВА, НАТИСКА МЛАДИЯ ШОПОВ ЗА…

ТЕА НЕ СИ ПОПЛЮВА, НАТИСКА МЛАДИЯ ШОПОВ ЗА…

За дете напира половинката на Наум Шопов-младши – Теа. Красавицата е готова да бъде майка и вече е обсъдила идеята със звездата от „Откраднат живот“.

Наум, който наскоро се дипломира в Медицинския университет и започна работа в „Пирогов“, e готов да създаде плод от любовта си с Теа.

Екранният доктор Тасев е с година по-малък от годеницата си. Той отскоро практикува професията си, докато Теа вече има изградена кариера в бизнес средите. Мечтата на Шопов-младши е да стане успешен лекар. Кариерата за него е на първо място, но въпреки това смята, че може да работи усилено и да отгледа бъдещия си наследник.

Годеница на екранния доктор Тасев – Теа Минкова, иска да роди колкото се може по-скоро. Брюнетката винаги е искала да бъде майка и смята, че сега е подходящият момент за това. В лицето на Наум тя вижда перфектния баща, пише „България днес“.

„Искам да имам дете през новата година. С Наум сме готови да станем родители“, пожела си Теа пред своите фенове в социалните мрежи.
Двамата със звездата от „Откраднат живот“ са заедно повече от шест години. Делят един покрив, а от няколко месеца са сгодени. Планират сватбата да бъде през лятото.

„Нямаме конкретен план, но искаме да го направим сравнително скоро. Представяме си лятна сватба. Със сигурност ще е нещо нестандартното и най-важното – в тесен кръг“, признава двойката.

Top