Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ГОТОВА С НОВ ХИТ

ТЕДИ АЛЕКСАНДРОВА ГОТОВА С НОВ ХИТ

Теди Александрова подготвя ново парче. Това певицата разкри в предаването „Фолкмаратон“ във фирмената телевизия „Планета“.

“В момента сме на финала на новата ми песен, която би трябвало да повтори успеха на последния ми хит. Направихме я отново с Боби Павлов, с който работя от почти две години. Работихме по нея около месец и половина. Текстът е мой, отново съм казала нещата по различен начин, така както мога само аз. Радвам се, че на хората им допадна, че правя по-открити, по-освободени текстове и припознаха себе си в тях. Мисля, че и с тази песен сме в правилната посока. Има и една изненада. В новата ми песен участва един много обичан изпълнител, доста пеещ бих казала. Той взема сериозно участие в песента и я прави още по-красива и емоционална”.

Относно определянето й като “скандална”, Теди Александрова уточни, че това е медиен образ, който изгражда в клиповете, докато в личния си живот е пълната противоположност. На въпроса дали има човек до себе си отговори, че когато срещне човек, в който да види нещо различно и съответно се влюби в него и дойдат чувствата, този въпросният човек става център на нейния свят. Всичко, което прави е мотивирано именно от тази любов и естествено няма как да бъде нито скандална в личния си живот, нито разкрепостена. Там е различна от екранния образ, защото когато държиш на някого, трябва да му доказваш, че ти си правилния човек, на който той е заложил, защото е много трудно в днешно време човек да си намери сродната душа.

 

Top
>