Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИФАНИ ТРЪМП ОБЯВИ ГОДЕЖА СИ ДЕН ПРЕДИ БАЩА Й ДА НАПУСНЕ БЕЛИЯ ДОМ

ТИФАНИ ТРЪМП ОБЯВИ ГОДЕЖА СИ ДЕН ПРЕДИ БАЩА Й ДА НАПУСНЕ БЕЛИЯ ДОМ

тифани-тръмп-tifani-trump

В своя последен пост от Белия дом 27-годишната дъщеря на Доналд Тръмп – Тифани, обяви годежа си с Майкъл Булос.

„За мен беше чест да отпразнувам много исторически събития и да натрупам много спомени със семейството си в Белия дом, но най-специалното е годежът ми с моя невероятен годеник Майкъл Булос. Чувствам се благословена и развълнувана за следващия етап в живота“ – пише Тифани към снимка, направена в Белия дом.Майкъл Булос е син на заможна фамилия с бизнес в Нигерия.

Тифани е дъщеря на Доналд Тръмп от брака му с актрисата Марла Мейпълс. Връзката им започва, докато бъдещият президент на САЩ все още е женен за първата си съпруга Ивана, отбелязва ladyzone. Тръмп и Мейпълс се женят през 1993, но се разделят през май 1997 г. Разводът им е финализиран през юни 1999 г.

МЕЛАНИЯ ОТНОВО ВПЕЧАТЛИ С ВИЗИЯ

Тифани и Майкъл Булос обявиха връзката си през декември 2017 г. Двамата са се запознали на гръцкия остров Миконос, в крайбрежния клуб на Линдзи Лоън, където MTV снима риалити продукцията „Lindsay Lohan’s Beach Club“.

По всяка вероятност Тифани Тръмп и годеникът й ще се преместят да живеят във Флорида. Според източник на списание „Пийпъл“ двамата се оглеждат за къща в Маями.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

Top
>