Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ТИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПОКАЗА НОВИТЕ СИ УСТНИ

ТИНА ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПОКАЗА НОВИТЕ СИ УСТНИ

tina тина

Модата на джуките няма да отмине скоро, а все повече момичета прибягват до помпането на устни с хиалурон. При някои резултатите са супер, но при други са тотална катастрофа.

Тина от „Един за друг“ не крие, че също се е подложила на подобна процедура, но наскоро качи стори в Instagram, с което леко шокира.

тина

На фотото Тина показа как разгражда филърите в устните си, които явно са били точно инжектирани. Става въпрос за процедура, която цели да ускори естественото разграждане на хиалуроновата киселина.

ТИНА И МИРО ОТ „ЕДИН ЗА ДРУГ“ ПОКАЗАХА ТОП ФОРМИ НА МАЛДИВИТЕ

Брюнетката скоро не беше качвала свои нови снимки, но сега го направи, отбелязва vbox7. Черно-бялото фото е в компанията на половинката ѝ Миро, а от кадъра си личи, че джуките на Тина са придобили по-нормални размери вече. Все пак минаха няколко седмици от разграждането на филърите и определено твърдим, че сега изглежда доста по-добре.

В края на миналата година Тина и Миро бяха на меден месец на Малдивите, откъдето ни радваха със супер снимки и сторита в профилите си в социалната мрежа. Тина разказа, че са си изкарали много добре, а от снимката долу сами може да прецените как са изкарали.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от (@tina.atanasovaa)

Top
>