Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИТА СЕ ОКИЧИ С ПИРОН ЗА 24 БОНА

ТИТА СЕ ОКИЧИ С ПИРОН ЗА 24 БОНА

тита пирон

Златно колие за над 24 хиляди лева носи чалга певицата Тита!

Изпълнителката от кръшния жанр се появи в телевизионно студио с голямо деколте, в което блестеше бижу във формата на златен пирон.

Колието в специфичната форма е на световноизвестната марка „Картие“ и простосмъртни хора трудно биха успели да си го купят. Проверка на „България Днес“ на официалния сайт на модния гигант показва, че пиронът струва впечатляващите 13 400 долара, което се равнява на над 24 400 лева.

Вероятно моделът на Тита е по-евтиният, тъй като има и бижу с диаманти, което стига колосалните 32 100 долара (над 58 хиляди лева). Не е изключено чалга дивата да си е взела и копие на оригинала, за което да е платила далеч по-ниска сума, но официалните цени в сайта на бранда достигат космически стойности. Ако все пак колието на врата на Тита е 24 бона, то това се равнява на около 26 минимални заплати в България, и то след увеличението от 1 януари.

ТИТА СЕ ЗАВЪРНА ВЪВ ФИТНЕСА, ТОПИ СЛАНИНКИТЕ ЗА ЛЯТОТО

Всяка гривна, колие и пръстен от колекцията във формата на пирон са направени от 18-каратово бяло, розово или жълто злато. Колекцията Juste un Clou („Просто пирон“) е нова версия на оригиналната линия, вдъхновена от пироните, която луксозната марка създава през 70-те години на миналия век.

Тита е работещо момиче, често има участия и не е невъзможно да си е позволила подобно бижу. С появата на такъв ценен аксесоар буквално слага в малкия си джоб силиконки, плеймейтки и колежки фолкпевици. Има и вероятност колието да е подарък, така че финансовите възможности на фолкпевицата нямат значение в такъв случай.

Top
>