Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОНИ СТОРАРО И АЗИС СЕ ПОМИРИХА

ТОНИ СТОРАРО И АЗИС СЕ ПОМИРИХА

азис тони стораро azis toni storaro

Азис и Тони Стораро пак са приятели, както в началото на музикалния си път. Не е ясно какво се е случило, защото така ин е се е чуло за конкретна причина, но в последните години отношенията между певците, които даже са пели в дует, бяха видимо смразени.

Отдалечаването им и тихото негодувание стигнаха дотам, че Азис не уважи поканата на колегата си да присъства на сватбата на големия му син Фики през 2017г. Помирение обаче явно е настъпило, защото Краля на фолка ще пее на големия концерт на Тони през идната година.

Азис е сред близо 10-те топ имена от бранша, които ще извият глас на събитието на Тони Стораро по повод 25-годишнината на кариерата му. Вероятно окрилен от успеха на Софи Маринова, Човека Глас се готви на свой ред да наълни зала „Арена София“, където именно ще се проведе концертът му, пише „Уикенд“.

АЗИС И ТОНИ СТОРАРО СИ ПРОСТИХА

Софи също ще е гост-изпълнител, както и Галена, Деси Слава, Алисия, Константин, Емилия и други. Синовете на Тони Стораро – Фики и Емрах, по всяка вероятност също ще се качат на сцената. Разбира се, всички ще пеят на живо с музикантите от „Tarkan band“ и виртуозите от Истанбулския струнен ортестър „Strings of Istanbul“.

„Благодаря на моите колеги, с които изпяхме най-красивите дуети и които приеха поканата да са с мен на моя празник“, сподели Тони тези дни. Той благодари за подкрепата на синовете си и на съпругата си Валя.

„Вярвам, че това ще бъде най-голямото музикално събитие на 2024г. Благодаря ви, че бяхте с мен през всичките тези години“, каза Тони Стораро.

Top
>