Вие сте тук
Начало > FAMOUS > famous > ТОНИ СТОРАРО ОТРЯЗА ПРЕСЛАВА

ТОНИ СТОРАРО ОТРЯЗА ПРЕСЛАВА

Същинско сътресение назрява в чалгата! Буреносни облаци надвисват в попфолк гилдията покрай грандиозния концерт на Тони Стораро, който на 9 май ще отпразнува 25 години на сцената в „Арена София“. Поводът за това са две огромни липси в имената на звездите, които ще поздравят Стораро-старши с изпълнения от сцената – Преслава и Глория.

Особено деликатна се оказва темата с отсъствието на Преслава, с която Стораро има един от най-хитовите си дуети, озаглавен „Повече не питай“. Наред с общите музикални проекти и приятелство през годините двамата са свързани и по интимна линия. Но не директна, а чрез големия син на Тони – Фики, пише „България днес“.

Седем години вече минаха, откакто Тони Стораро с половин уста призна, че Фики и Преслава имат връзка. А самият Фики с широка усмивка каза, че е влюбен в най-известната фолкпевица. Двамата правят цели три дуета, в които се пее за любов и още нещо.

Фики и Преслава категорично демонстрират връзката си на сватбата на колегите си Джена и Атанас Стоев – Малкия Канар през юли 2016-а. Двамата се появяват заедно и буквално не се отлепят един от друг цялата вечер. Според запознати Фики и Преслава, които преди време са спрягани за любовници, отново подновяват връзката си, като тогава тенденцията е отношенията им да се основават не само на креватна гимнастика, а упорито да се задълбочават.

ТОНИ СТОРАРО: НЕ ИСКАХ ДА ЖИВЕЯ, ПЛАЧЕХ СКРИШОМ НОЩЕМ

Клюката по това време мълви, че чалга фурията от Добрич най-после е решила да даде шанс на младия си колега, който бил влюбен до уши в нея още от дете.

Бурна се оказва любовта между Фики и Преслава, които ту се събират, ту се разделят, щом останат без половинки до себе си, споделят запознати. Но това води до два негатива за двамата.

Първият е здрав пердах от мутри, който Фикрет изял заради отношенията си с Преслава. Напрежението дошло от Бирмата – бившия на фолкфурията. Вместо да се стресне от побоя обаче, Стораро-младши се нахъсал още повече и без грам притеснение се появил на рождения ден на певицата, макар и с разбит нос.

Вторият идвал от самия Тони Стораро, който не подкрепял похожденията на големия му син и искал той да се задоми за съвестна, добра и грижовна жена, която да му народи деца и да се грижи за семейство. Нещо, което впоследствие се случи – Фики си хвана Гюлджан, която му роди две деца и 4-членното семейство изглежда много щастливо. Синът му е кръстен на дядо си Тони, а дъщеричката носи името Еслем.

КОМПЛЕКСАРИ: КОЦЕТО И ТОНИ СТОРАРО СЕ ХВАЛЯТ С КОЛИ ЗА 1 МИЛИОН

По този начин десетилетие по-късно ситуацията изглежда коренно различна. Фики ще пее в „Арена София“ за празничния повод на баща си, но не и Преслава.

В сметките не влиза и Глория, което също сащиса феновете. Стораро-старши и примата на попфолка имат изключително успешен дует от 2022-ра и демонстрират добри отношения, но въпреки това тя също остава аут от списъка с ВИП гости на празничния концерт, който включва топимената в чалгата Азис, Галена, Софи Маринова (която е най-добрата приятелка на Преслава, а тя от своя страна беше кума на Софка на сватбата й с Гринго – б.а.), Десислава, Алисия, Константин, Емилия и малкия му син Емрах.

Опитите да се свържем с Тони Стораро за коментар не се увенчаха с успех.

Top
>