Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТОНИ СТОРАРО СУЕВЕРЕН, НЯМА ДА ПРАЗНУВА ЧРД

ТОНИ СТОРАРО СУЕВЕРЕН, НЯМА ДА ПРАЗНУВА ЧРД

storaro

Днес рожден ден празнува Тони Стораро. Звездата на Diapason Records навършва 40 години и ще спази традицията да не празнува юбилея.

Изпълнителят на тоталния хит „Лято 2016“ ще отбележи кръглата годишнина в тесен семеен кръг, без шумно празненства. Всяка година Човека-глас вдига шумно парти с десетки гости и много музика. Сега обаче ще бъде различно. „Има поверие 40-тата годишнина не се празнува, защото носи нещастие.“, поясни талантливият певец. „Ще се съберем заедно с моето семейство и така ще отбележа празника.“, сподели той.

След рождения си ден Тони Стораро ще се отдаде на заслужена почивка с близките си по родното Черноморие. „През този период имам и няколко участия, но ще съчетая работата с удоволствието.“, довери Големия Тони.

Хитовият певец не спира да радва своите почитатели напоследък. От началото на сезона той реализира два проекта „Луд“ и „Лято 2016“, които се радват на огромен интерес от страна на многобройните му фенове. Тони Стораро вече подготвя  и нова по-бавна  песен, която ще представи в края на септември.

Top
>